Oldal frissítése

BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

BeeVR Bluetooth Gamepad Stratos

 

A BeeVR Stratos egy új dimenziót nyit a virtuális valóságban

Az univerzális Bluetooth BeeVR Stratos Gamepad elérhető vezérlő, amely nem csak a virtuális valóságban lesz a segítségedre. 4 tengelyes joystick és 7 akciógomb. Kompatibilis Android, iOS (korlátozott) és PC berendezésekkel. A működés két darab AAA típusú akkumulátorral történik (nem része a csomagnak).

 

Úgy illik a kezedbe, mint egy kesztyű

A BeeVR Stratos úgy lett kifejlesztve, hogy akár több órás használat után sem törje és viselje meg a kezedet, illetve ujjaidat. A hagyományos bluetooth vezérlőkkel szemben ez az eszköz precíz és ergonomikus kialakítással rendelkezik, amely tökéletesen fog illeni a kezedbe.

Kidolgozottság? Hihetetlenül pontos!

A BeeVR Stratos árban elérhető bluetooth vezérlőnek számít. A vonzó ár azonban nem a gyenge minőségnek és kidolgozottságnak a jele. A BeerVR-ben hiszünk, mivel a felhasználók kitűnő árért cserében hihetetlen minőségű terméket fognak kapni, amellyel hosszú időn keresztül elégedettek lesznek. Ezért is a BeeVR Stratos kemény ABS műanyagból készült. Ez a fajta műanyag hosszútávú használatot tesz lehetővé és minden komponens élettartamát képes meghosszabbítani, ellenállóbbá tenni az ütések és más kellemetlenségekkel szemben.

A BeeVR Stratos megért téged

A BeeVR Stratos nem csak a VR-ban használható vezérlőnek számít. Ez a nagy teljesítményű vezerlő képes együttműködni SmartTV, tablet, PC, Mac, iOS (korlátozott) és más típusú berendezésekkel, amelyek támogatják a bluetooth technológiát (BT 3.0 protokoll).


Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Kompatibilitás

A BeeVR Stratos hihetetlen kompatibilitással rendelkezik, így támogatja az Android 4+, PC Win 7+, macOS, Android TV és SmartTV berendezéseket. VIGYÁZAT! Ez az eszköz csak korlátozottan kompatibilis iOS eszközökkel (csak hangerőszabályozás és zeneirányítás).

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Használat

A gazdag gomb kínálatnak köszönhetően ezt a vezérlőt használhatod játékok vezérléséhez is VR-ben (Android és iOS), játékok irányításához PC-n és Mac-en is, vagy pedig SmarTV és Android TV eszközök kezeléséhez. Továbbá képes a hagyományos telefon és tablet funkciókat is vezérelni (egér funkció, dalválasztás, hangerőszabályozás, stb.).

Nem töltött alternatív szöveget egy fotó!

 

Támogatás

A BeeVR nem egy márka. Ez egy filozófia. Ezért is nyújtanak online és telefonos segítséget a termékekhez 24 órán keresztül munkanapokon. Segítségre van szükséged? Egyszerűen csak keress meg minket! Bármilyen kérdésre legkésőbb 2 órán belül válaszolunk.


Kiemelt jellemzők

  • Univerzális bluetooth vezérlő – gamepad
  • 4 tengelyes joystick és 7 akciógomb
  • Magas minőség és hihetetlen ergonómia
  • Működés két darab 1,5 V AAA típusú akkumulátorról (nem része a csomagnak)
  • Kompatibilis Android 4+, Win 7+, macOS, iOS (korlátozott), Android TV és SmartTV eszközökkel
  • Akár 40 óra üzemidő
  • Akár 10 m hatótávolság
  • Bluetooth 3.0 protokoll

A csomag tartalma

  • BeeVR Stratos Bluetooth vezérlő
  • Használati útmutató
 

Paraméterek

Platform

Platform PC

Csatlakozás

Csatlakozás módja Vezeték nélküli
Interfész Bluetooth

Méretek

Szélesség 116 mm
Magasság 45 mm
Mélység 13,5 mm

Tömeg

Súly 34 g

Felszerelés és funkció

Gombok száma 7 ×
Kód:  BeeVR102a

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10