Oldal frissítése

Be quiet! SILENT LOOP 280mm

4,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Be quiet! SILENT LOOP 280mm

Hozd el a számítógéped számára a lehető legjobb hűtési rendszert a SILENT LOOP All in One szettel. A réz radiátor a két 140 mm-es ventilátorral közösen effektív hűtési teljesítményt nyújtanak, hogy te képes legyél kihozni a processzorodból a maximális teljesítményt. Ezzel a hűtővel könnyedén túlhajthatod a processzorodat, így még jobb teljesítményre tehetsz szert. További előnye a széleskörű kompatibilitása AMD és Intel foglalatokkal.

Kiemelt jellemzők

  • Teljes vízhűtési szett
  • Innovatív szivattyú rendszer
  • Különlegesen halk működés
  • Két 140 mm PWM ventilátor
  • AMD és Intel foglalatokkal kompatibilis

Egyszerűen csendes

A berendezés elsősorban a halk működésével dicsekedhet, ezzel is elősegítve a játékok teljes átélését. Az innovatívan különválasztott szivattyúnak köszönhetően minimális vibrációval rendelkezik, így valóban csendesen képes működni. A két Wings 140 mm PWM ventilátor (fordulatszám szabályozással) optimalizálja a levegő áramlását, így egyensúlyt teremt a teljesítmény és a nyugalom között. Az egyedülálló lapát konstrukciónak és a minőségi csapágynak köszönhetően csendes és hosszú működésre számíthatsz.

Kiváló teljesítmény kiváló gépekhez

A réz radiátor tökéletesen elvezeti és leadja a hőt, így a legmagasabb hűtési teljesítmény érhető el. A processzorral érintkező felület nikkel bevonattal rendelkezik, a könnyű termopaszta alkalmazáshoz. A nagy TDP értéknek köszönhetően ideális akár processzorok túlhajtására is fejlett rendszerekben.

Könnyű beszerelés

A hajlékony csöveknek köszönhetően a hűtő beszerelése gyerekjáték lesz. A megfelelő méretű hőcserélőnek hála bármilyen memóriamodult tudsz használni. A csomagban mindent megtalálsz a számítógépházba való beszereléshez.

A csomag tartalma:

  • Be quiet! SILENT LOOP 280mm vízhűtési szett
  • Hővezető paszta
  • Intel és AMD szerelőszett
  • Használati útmutató

Kompatibilitás:
Intel: LGA 775 / 1150 / 1151 / 1155 / 1156 / 1366 / 2011(-3)
AMD: AM2(+) / AM3(+) / AM4 / FM1 / FM2(+)

 

Paraméterek

Paraméterek

Hűtő típusa Vízhűtés

Megvilágítás

Világítás színe Megvilágítás nélkül
Kód:  BW003
Termékszám:  BW003
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15