Oldal frissítése

Battlefield Hardline - PS4, PS5

4,1 10 értékelés

Battlefield Hardline - PS4, PS5

Üdvözlünk az új Játszótereden

A Battlefield Hardline játékban átélheted a rendőrök és a bűnözők közti harcról alkotott fantáziádat. Ez a nagyszabású akciódús játék a Battlefield többszemélyes módjára jellemző izgalmakat a modern televíziós bűnügyi drámákra emlékeztető sztorival és hangulattal ötvözi.

dráma első sorból

A drámai egyjátékos kampányban egy fiatal nyomozó, Nick Mendoza szerepében találhatjuk magunkat, aki egy személyes bosszúhadjáratra indul az országon keresztül. A készítők pokolian forró légkört ígérnek.

magával ragadó többjátékos mód

Új többjátékos módok, mint a rablás (Heist) vagy a túszmentés (Rescue). A feladatunk bűnözők elfogása, széfek feltörése, és túszok megmentése lesz, attól függően, hogy a törvény melyik oldalán állunk.

Főbb elemek és játékmenet

Többjátékos mód a Battlefield sorozat stílusában -A Battlefield játékok megszokott változatossága, remek légkörr, és stratégikus csapatjátéka új talajra lép, ahol a rendőrök vívnak csatát a bűnözőkkel.

A drámai egyjátékos mód -A többszörösen díjnyertes Visceral fejlesztői csapat, amely a Dead Space™ sorozatot is megalkotta, mutatja be a Battlefield Hardline innovatív és drámai sztoriját, amely a mai televíziós krimi-sorozatokra emlékeztet .

A belváros elpusztítása - Lövöldözz földalatti üvegházakban, robbants páncélszekrényeket, vagy tegyél a földdel egyenlővé egy Los Angeles-i autókereskedést. A változatos helyszínek a városi környezetben széleskörű pusztitást kínálnak.

Kütyük és fegyverek - Játssz egy hatalmas fegyverarzenállal, amelyet elsősorban a hadseregnek terveztek, vagy akár sörétes puskával, emelőcsigával, hegymászó horoggal. Ez a speciális felszerelés bárhol használható minden pályán, amely nagyban hozzájárul a káoszhoz és a kiszámíthatatlansághoz a harc alatt.

Káosz az utakon és a levegőben - Küldj légitámogatást a csapatodnak a pálya másik végére, pusztíts el ellenfeleket agresszív módon az utakon, vagy menekülj egy zsákmánnyal megrakott motoron a rendőrök elől. A földi és légi járművek rendkívül pörgőssé teszik a Battlefield Hardline-t.

 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Katonai, Történelmi korszakok
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Erőszak, Online

Verzió

Platform PS4 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Battlefield

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5, PlayStation 4
Licenc Doboz
Kulcs PS Store

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2015
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
VR Platform PlayStation 4
Kód:  MSX093
Termékszám:  1013602
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15