Oldal frissítése

Battlefield Hardline - PS3

4,2 5 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Battlefield Hardline - PS3

Légy üdvözölve az új pályákon!

Váltsd valóra álmaid bűnözőként vagy zsaruként! A játék ezen része fontos kombinációja az intenzív multiplayernek, és egy érzelmi síkon végbemenő történetnek, amely bemutatja a mai bűnözők média általi megközelítését.

dráma első kézből

A drámai egyjátékos verzióban veszi kezdetét egy fiatal nyomozó, Nick Mendoza története, aki sajátos harcba kezd, hogy megbosszulja korábbi partnerei árulását. A készítők pokolian vaskos légkört ígérnek.

Ments civileket!

Az új többjátékos módban változatos feladataid lesznek: kapj el bűnözőket, vagy ments foglyokat, attól függően, hogy a törvény melyik oldalán állsz éppen.

Fő elemek és játékmenet

Multiplayer játékmód a Battlefield sorozatban - jellegzetesen izgalmas atmoszféra és a csapatjáték stratégiai szelleme övezi a Battlefield multiplayer verzióját, amelyben katonáink egy új, csodálatos földre lépnek, ahol mindennaposak a rendőrök és bűnözők közötti összecsapások.

A drámai egyjátékos mód - A többszörösen díjnyertes fejlesztők bemutatják a Battlefield drámai egyjátékos sztoriját, melyben modern televíziós bűnözők útját követhetjük nyomon.

A városközpont lerombolása - Lőj szét földalatti drogbázisokat, törd fel bankok páncélszekrényét, vagy tégy los angelesi autókereskedéseket a földdel egyenlővé! A változó városi színhelyek modernek, szexik, és hatalmas pusztítást tesznek lehetővé.

Kütyük és fegyverek - Játssz egy hatalmas fegyverarzenállal, amelyet elsősorban a katonai és egyéb célokra hoztak létre, mint sörétes hordók, cipők, hegymászáshoz használt horgok. Ezek a speciális felszerelések bárhol használhatóak utad során, amely hozzájárul a káoszhoz és a kiszámíthatatlansághoz a harc alatt.

Káosz az utakon és a levegőben - Küldj erősítést a térkép másik felén harcoló barátodnak, pusztítsd el ellenségeidet aggresszív beavatkozással az úton, vagy fossz meg motoros rendőröket felszerelésüktől! A földi és légi járművek gyors tempót diktálnak egy olyan játékban, amely egyelőre példátlan a Battlefield Hardline történelmében.

 
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Katonai

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Drogok, Erőszak, Online

Verzió

Platform PS3
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Battlefield

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 3
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MS628
Termékszám:  1036972
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05