Oldal frissítése

Battlefield 4 - Xbox 360

4,8 20 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Battlefield 4 - Xbox 360

páratlan minőség

Maximális élmény

A Battlefield 4 egy akcióval teli játék amely igazán magasra teszi a mércét a játékok piacán. Ebben a játékban garantáltan megtapasztalhatja, milyen érzés az, amikor gyakorlatilag elmosódik a játéktér és a valós csatatér érzését elválasztó határvonal. A játék kimagaslóan brutális teljesítménye tükrözi a játék működéséért felelős új Frostbite 3 motort, amely páratlan vizuális és hangminőséget közvetít, és teljesen egyedülálló animációkat hoz létre.

Battlefield 4
 

kampány

Messze az otthonától 

A negyedik folytatásban egy lenyűgöző single-player játék részese lehet, amely egy magas rangú állampolgárok lakta felhőkarcoló kiürítésének pillanatával kezdődik, Sanghajban. A hazatérés egyáltalán nem gyerekjáték. Szerencsére, a rendelkezésére áll egy teljes arzenál katonai felszerelés és annak a lehetősége, hogy utasításokat adjon az egységeknek.

dinamikus környezet

Használja a környezetével folytatott harcban

Az új, úgynevezett Levolution technológia segítségével valós idejű interaktív tájjá változtatja a környezetet, amely reagál minden mozdulatára. Kikapcsolhatja a villamos energiát az épületben, vagy egyenesen a földbe irányíthatja azt a C4 által.

Battlefield 4
 

Multiplayer

Kiterjesztett multiplayer játék

Az intenzív multiplayer csatákban akár 64 játékos is részt vehet egyszerre, méghozzá teljesen új térképeken. Váljon a föld, a levegő és a tenger uralkodójává hogy megtalálja saját útját a győzelemig.

grafikai bomba

Hiteles játékos

Minden egy rendkívül pontosan, tonnányi részletességgel kidolgozott és átalakított környezetben történik. Készüljön fel az arcok és a karakterek lenyűgöző fény általi valósághű ábrázolására. Csak a Frostbite 3 motorral érheti el a Battlefield 4 a páratlan játékélményt. Merüljön el a háború csodálatos káoszában, amelyet kizárólag a Battlefield hozhat el Önnek.

Battlefield 4
 
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Akció, Stratégiai, Lövöldözős
Játék környezet Katonai

Lokalizáció

Szöveg CS, EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform Xbox 360 - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Battlefield

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Xbox 360
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MX144f1
Termékszám:  1023476
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10