Oldal frissítése

Battlefield 3

4,7 128 értékelés

Battlefield 3

A Battlefield 3 játék során csatlakozhatsz a US Marine Corps elitalakulatához, akikkel együtt izgalmasabbnál izgalmasabb bevetéseken vehetsz részt Párizsban, Teheránban vagy éppen New Yorkban. A legmodernebb Frostbite 2 játékmotornak köszönhetően a Battlefield 3 egyedülálló grafikus megjelenést, stabilitást, alaposan kidolgozott pusztítás effekteket, dinamikus hangot és valósághű karakteranimációt kínál. Szinte érezni fogod a golyók süvítését, a falak összeomlását és a robbanásokat, amelyek miatt a földre veted magad. Mindezeknek köszönhetően a csatatéren korábban nem tapasztalt jeleneteket és valósághűen ábrázolt pillanatokat élhetsz át.
Az alkalmazott Frostbite 2 technológia kitolja az animáció kivitelezésének, a világításnak, a pusztításnak, az adatfeldolgozás mértékének és a hangeffekteknek a határát. Ennek köszönhetően annyira jól beleélheted magad a játék világába, mint még soha. Éld át a golyózápor okozta riadalmat és a robbanások okozta pusztítást. Sokféle terepen fogod használni a fegyvereidet. A lenyűgöző játékrendszer közvetlenül az érzékszerveidre hat és olyan hiteles tapasztalatokkal gazdagodhatsz, mint egy katona a harcmezőn. Az FPS műfajon belül erre még nem volt példa.
A Battlefield 3 sokféle harci technikát is felvonultat. Az egész csomagot a szuperszonikus katonai repülőgépek uralják, ezenfelül különböző szárazföldi, tengeri és légi technológiát is magában foglal. A multiplayer játékmód akár 64 játékos együttes játékát teszi lehetővé. Ismerős, de mégis váratlan helyszíneken harcolsz majd az USA-ban, a Távol-Keleten és Európában. A helyszínek között megtalálhatók a városok peremterületei, a szűk utcák, a nagy városközpontok és a nyitott területek, amelyek alkalmasak arra, hogy az összes technológiát bevesd. Ismerd meg a háború eddig ismeretlen, futurisztikus arcát.

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Lövöldözős
Játék környezet Katonai

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, FR, ES, IT

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Káromkodás (profanitás), Erőszak, Online

Verzió

Platform PC - doboz

Sorozat

Játék és filmsorozat Battlefield

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online

Minimum követelmények

Processzor sorozat AMD Athlon X2, Intel Core 2 Duo
Processzor frekvencia 2 GHz (2 GHz)
Videókártya GeForce 8800 GT
Direct X változat DirectX 10.1
RAM memória 2 GB
Szükséges hely a merevlemezen 20 GB
Operációs rendszer Windows Vista

Ajánlott követelmények

Videókártya NVIDIA GeForce GTX 560
Direct X változat DirectX 10.1
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 20 GB
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista
Kód:  WG222e1
Termékszám:  DGE07707294
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20