Oldal frissítése

Banishers: Ghosts of New Eden - PS5

4,7 3 értékelés
23 890 Ft

Banishers: Ghosts of New Eden - PS5

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Harcolj azzal, amit a legjobban utálsz az életben

A Banishers: Ghosts of New Eden PS5 az 1695-ös New Edenben játszódik. Antea és Red egy szerelmespár, akik ördögűzők, és akik megvédik az élőket a holtaktól. Az utolsó küldetésén azonban Antea megsebesül, és azzá válik, amit korábban annyira gyűlölt: egy kísértő szellem lesz. Járd be Észak-Amerikát, és találd meg a módját, hogy orvosold ezt a helyzetet.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Egy gyönyörű történet két szerelmesről

Semmi sem választhatja el a szerelmeseket, még a halál sem. A Banishers: Ghosts of New Eden PS5 egy gyönyörű, bensőséges és erőteljes történetbe kalauzol el, amely két szerelmes lélekről szól. Egy misztikus világ kísérteties történeteivel fogsz megbirkózni. Itt a halottak természetfeletti erővel rrendelkeznek és ősi titkok ismerői. Talán az eszed vagy Ante spirituális ereje segít majd kiűzni a szellemket.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Nehéz döntésekkel kell szembenézned

Megesküdtél, hogy mindig megvéded az élőket a holtaktól. Betartod az ígéreted, vagy megszeged az esküdet, és visszahozod a kedvesedet. Döntéseid ugyanis nemcsak a te sorsodat befolyásolják, hanem New Eden népének sorsát is.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Értelmes és erkölcsileg ambivalens döntések

A Banishers: Ghosts of New Eden PS5 a halálon túlra visz el, hogy mágiával és spirituális erőkkel harcolj a természetfeletti erők ellen. A történet során új képességeket és felszereléseket szabadíthatsz fel, és felfedheted a misztikus világ ősi titkait. A döntésed hatással lesz a történetre, a világra, az élők és a holtak sorsára.

Banishers: Ghosts of New Eden PS5

Akció történet RPG

Készülj fel döntéseid drámai következményeire. A Banishers: Ghosts of New Eden PS5 játékban nemcsak szellemekre vadászhatsz, hanem természetfeletti erőkkel is megküzdhetsz. Kombináld szellemi erődet földi fegyvereiddel. Egyesíteni tudsz két szerelmes lelket, vagy feláldozod a szerelmet Új Éden népéért?

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, RPG
A játék grafikai tervezése Külső nézetű

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 16 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Február

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0502
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3512899966888

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15