Oldal frissítése

Back 4 Blood - PS5

3,5 2 értékelés
Változat
Platform
PS5 - doboz
4 990 Ft

Back 4 Blood - PS5


Back 4 Blood PS5

A Back 4 Blood PS5 egy izgalmas, kooperatív, belső nézőpontú shooter játék a híres Left 4 Dead jáátéksorozat alkotóitól.

Back 4 Blood PS5

Tapasztald meg az intenzív kampányt 4 játékos számára, a többjátékos módot emberként vagy „Riddenként“és a frenetikus akciót, amely a székedhez ragaszt.

Back 4 Blood PS5

Másnap

Egy háború közepén találod magad az ún. Riddenek ellen. Ezek a halálos parazitával fertőzött emberi gazdatestek félelmetes lényekké váltak, amelyek el akarják nyelni a civilizáció maradványait. Az emberiség kihalása küszöbön áll, és csak rajtad és barátaidon múlik, hogy felveszed-e a harcot az ellenséggel, kiirtod-e a Riddeneket és helyreállítod-e a rendet.



Back 4 Blood PS5

Magas újrajátszhatóság

A Back 4 Blood PS5-be épített új „rogue-lite“ kártyarendszer minden alkalommal más élményt nyújt. Állíts össze egy „decket“, amely lehetővé teszi, hogy ellenőrizd a saját paklik létrehozását, változtasd az összeállításokat és vállalj nehezebb harcokat.

Back 4 Blood PS5

Akciódús együttműködési kampány

Küzdd át magad egy dinamikus, veszélyes világon a Back 4 Blood PS5 4 játékosra szabott kooperatív történeti kampányában, amelyben együtt kell működnötök, hogy túléljétek az egyre nehezebb küldetéseket. Játssz akár 3 barátoddal online, vagy menj szólóban, és vezesd a csapatodat a csatában. Válassz a 8 különböző hős („Cleaner“) közül, akik az immunis túlélők közé tartoznak, és szabd testre a harci stílusodat a folyamatosan fejlődő ellenséggel szemben.

Back 4 Blood PS5

Játssz a barátaiddal vagy ellenük a PvP módban. Választhatsz, hogy a félelmetes Ridden vagy a Cleanera szerepét vállalod-e egyedi perkekkel.

Back 4 Blood PS5

Mindkét oldal számos egyedi fegyverrel, képességgel és specialitással rendelkezik.



Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Horror, Posztapokaliptikus
Játékmechanika Survival

Multiplayer

Multiplayer Online

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól
A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kód:  PSV0058se
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5051892227513

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05