Oldal frissítése

Baby Shark: Sing And Swim Party - PS5

Leárazás -43 %
8 590 Ft 14 990 Ft

Baby Shark: Sing And Swim Party - PS5

Baby Shark: Sing & Swim Party PS5

Baby Shark: Sing & Swim Party PS5 - Kezdődik a cápás kaland

Ússz együtt egy cápacsaláddal a nyílt óceánon, és élvezd az Fin-tastic fesztivált. Válassz egyet az öt testreszabható karakter közül, és játssz szabad vagy ritmusjáték módban. Énekelj és vitorlázz a "fin-omenális" dalokra, és jutalmul rengeteg zenei kártyát kaphatsz, amelyeket az albumodba tehetsz.

Baby Shark: Sing & Swim Party PS5

Izgalmakkal teli tengeri utazás a kicsiknek

A Baby Shark: Sing & Swim Party PS5 játékban az ceánon hét különböző helyszínre utazhatsz. Úszhatsz a Tropical Bayben, bulizhatsz Ocean Cityben, vagy lemerülhetsz a sötét Mélységi Királyságba. Ha ennyi helyet meglátogatsz, biztosan korogni fog a gyomrod, ezért mindenképpen állj meg a Blue Pirate Ship-nél, ahol hínáros szendvicseket ehetsz. És ne felejts elmenni az Operaházba, ahol a hangok egzotikus tengeri szimfóniáját élvezheted.

Baby Shark: Sing & Swim Party PS5

A Baby Shark: Sing & Swim Party PS5 nem hagyja, hogy unatkozz

A Baby Shark: Sing & Swim Party PS5 játékban öt különböző játszható cápa karakter közül választhatsz, akiket különböző jelmezekbe, ruhákba és skinekbe öltöztethetsz. Két játékmódban játszhatsz: vagy kalandos expedícióra indulsz, és csillagokat gyűjtesz, miközben a gömbhalakat kerülgeted, vagy a hullámokba szállsz, és megnézed, milyen gyorsan tudod követni a zenét a melluszonyoddal. Jutalmul rengeteg zenei kártyát kapsz, amelyeket az albumodba tehetsz.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Árkád, Gyerekeknek
Játékmechanika Pihentető

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0483
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5060528039888

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15