Oldal frissítése

AVerMedia GM310

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

AVerMedia GM310

Számtalan játék esetében a kommunikáció a siker igazi kulcsa. Az AVerMedia GM310 gaming mikrofon pontosan ezt a cél szolgálja. A mikrofon legfőbb előnye a speciális technológia, mely lehetővé teszi a hangszórókból érkező hang semlegesítését. Ezáltal hallgatói egyáltalán nem fogják hallani az Ön számítógépéből érkező különféle hangokat, így zavartalanul megoszthatják egymással észrevételeiket, illetve információt cserélhetnek. A mikrofon egyedi és rendkívül praktikus alakjának köszönhetően semmiben nem fogja Önt zavarni, hiszen akár a képernyő alatt is elfér. Rendkívül egyedi, összetéveszthetetlen design-ját a nemzetközi Golden Pin design-versenyen is díjazták.

Fő sajátosságok

  • Gaming mikrofon csúcskategóriás design-nal
  • Speciális technológia, amely lehetővé teszi a hangszórókból érkező hang semlegesítését
  • Intuitív vezérlés
  • Akár 60 cm-es hatótávolság
  • Tápellátás USB-n keresztül
  • Rendszer követelmények: Windows 10 / Windows 8.1 / Windows 8 / Windows 7
  • Tömeg: 130 g

Nagy hatótávolság

A mikrofon rendkívüli érzékenységének köszönhetően akár 60 cm-es távolságra is lehet az eszköztől, mégis mindenki tökéletesen fogja hallani Önt. Nem kell többé az asztal felett görnyednie, nyugodtan hátra dőlhet, és végre igazán élvezheti a játékot.

Ne veszítse el a koncentrációt!

Az intuitív vezérlés lehetővé teszi a hangerő növelését és csökkentését, vagy akár a mikrofon teljes elnémítását is, különösebb erőfeszítés nélkül. Ezáltal a vezérlés nem megy a játékteljesítménynek rovására, hiszen a megfelelő összpontosítás sokszor döntő tényező lehet.

Kód:  JT145n1
Termékszám:  61GM3100A0AD
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15