Oldal frissítése

Autonauts - Nintentdo Switch

Autonauts - Nintentdo Switch

Autonauts - Nintentdo Switch

Autonauts - Nintentdo Switch

Az Autonauts - Nintentdo Switch egy olyan teleppel lep meg, amelyben a játékosoknak egy nagy várost kell létrehozniuk 300 darab robottal. Emellett számos új képességet hoz a robotok számára, valamint a játékosok által kért script-frissítéseket. A továbbfejlesztett robot adatbázis lehetővé teszi a kód gyors megosztását a robotok között. Vannak továbbfejlesztett szállítóeszközök is, amelyek segítenek a termelés növelésében, valamint egy Signs fül, amely segít kihasználni az egyes robotok összes képességét.

Autonauts - Nintentdo Switch

Hozd létre a robotok bolygóját

Lépj be az univerzumba, és kolonizálj elhagyott bolygókat azzal a céllal, hogy világokat mozgass az automatizálás révén. Kezdd el a nyersanyagok kitermelését, és fokozatosan építs kolóniát a saját robotjaid segítségével. Ismerd meg és alakítsd a mesterséges intelligenciájukat, és figyeld, ahogy a bolygód saját életet kezd élni az Autonauts - Nintentdo Switch játékban.

Autonauts - Nintentdo Switch

Telepesek létrehozása

Az Autonauts - Nintentdo Switch játékban bővítheted tevékenységedet telepesek létrehozásával, akiknek szükségük lesz a segítségedre a túléléshez. Testre szabhatod robotjaidat egy vizuális programozási nyelvvel, és új készségeket és feladatokat taníthatsz nekik, hogy elérd a transzcendencia állapotát.

Autonauts - Nintentdo Switch

Tanulj meg programozni

Az Autonauts - Nintentdo Switch-ben

játékos módon programozhatsz és automatizálhatsz szinte mindent a telepen. A játék világát egyedi művészeti stílusa kelti életre, amely szórakoztató és magával ragadó játékkörnyezetet biztosít.

Autonauts - Nintentdo Switch

Növekedj, erősödj és építs

Az Autonauts - Nintentdo Switch az agrár-, szimulációs és építőjátékok legjobb elemeit ötvözi, hogy egyedülálló élményt nyújtson. Gyűjtögetés, építkezés, főzés, horgászat, szabás, földművelés, állattartás és egyéb korlátlan lehetőségek várnak rád.

Autonauts - Nintentdo Switch

Az Autonauts - Nintentdo Switch kínál:

  • Játékos programozást
  • Automatizálást
  • Különböző tevékenységeket
  • Bájos dizájnt

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Stratégiai, Szimulátor
Játékmechanika Pihentető
A játék grafikai tervezése Felülnézettel

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Alap (letöltési kulccsal)

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz
Kulcs Nintendo eShop

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2024
A kiadás hónapja Március

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  NSW1344

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20