Oldal frissítése

Atari VCS - wood edition

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Atari VCS - wood edition

A nyolcvanas években az Atari egyike volt a vezető gyártóknak és újítóknak az otthoni számítógépek és a számítógépes játékok területén. Az idei E3-on egy váratlan bejelentésnek lehettünk tanúi. A rendelkezésre álló információk szerint úgy tűnik, hogy a legendás Atari újra életre kel és arra készül, hogy lenyűgözi a világot új játékkonzoljával.

Érkezik az eredeti Atari 2600 játékkonzol másolata?

Eddig nem világos. Lehetséges, hogy az eredeti konzolok egyes másolatai látnak napvilágot. Hasonlóképpen, az elmúlt években például a Nintendo hozakodott elő az SNES konzolokkal. Az Atari titokzatos videójában megfigyelhetjük, hogy az AtariBox fényes fekete kivitelben pompázik a híres bordákkal és talán egy fa panellel. Mindebből arra következtethetünk, hogy valóban lesz egy új konzol az 1977-es Atari 2600 modell alapján.

Mit várunk a AtariBoxtól?

  • A legendás játékkonzol  visszatérése
  • Egy adag addiktív játék HD köntösben
  • Két játékvezérlő elegendően hosszú kábellel

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 36,8 cm
Magasság 4,1 cm
Mélység 13,5 cm
Tömeg 1 400 g

Kapacitás

Tárhely mérete 32 GB

Tulajdonságok

Konzoltípus Retro
4K játék támogatás Dinamikus 4K

Csomag tartalma

Csomag tartalma Konzol

Szín

Szín Fekete
Kód:  RTGAM008

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20