Oldal frissítése

Asus Windows Mixed

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Asus Windows Mixed

Már a neve is sugallja, hogy a headset Asus Windows Mixed nem virtuális,  hanem úgynevezett vegyes valóságnak készült. A fő különbség az, hogy szabadon mozoghat teljes 3D térben. A korábbi headsetekhez képest ez a darab egyszerű és gyors kalibrációt is biztosít. A kijelzőjének felbontása elérheti a 3K (1440 × 1440) felbontást 90 Hz-en.

Főbb jellemzői Asus Windows Mixed VR szemüvegnek

  • 360 ° -os vegyes valóság szemüveg
  • Kijelző felbontása 1440 x 1440, 90 Hz frekvencián
  • 90 °-ig billenthető szerkezet
  • Antibakteriális párnázás
  • Kompatibilis Steam VR alkalmazásokkal

Az egyedi tervezésű dönthető VR szemüveg

Az Asus Windows Mixed előlapján megtalálható pár kamera, amelyek figyelemmel követik az Ön előtt történő eseményeket.  A szemüveg tervezése egyedülálló, 90 ° -os szögben billenthető, így nem kell teljesen eltávolítani, ha egy ideig ki kell kapcsolódnia a virtuális valóságból.  Az antibakteriális párnázás előnyt jelenthet azok számára, akik nem egyedül használnák a headsetet, hanem több emberrel osztoznának rajta. Az Asus Windows Mixed speciális meghajtókkal rendelkezik, és akár 20 000 kompatibilis alkalmazás is elérhető rajta online, beleértve a Steam VR platform tartalmát is.

Kód:  ASUSVR
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15