Oldal frissítése

Astro Bot - PS5

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Astro Bot - PS5

Astro Bot PS5
Astro Bot PS5

A nagy asztro kaland

Az Astro Bot PS5, a játékközösség kedvence forradalmi játékélményt nyújt. Kifejezetten az új konzolgenerációhoz fejlesztették ki, és a játékban olyan felejthetetlen kalandokban lesz részed, amelyekben a technológia és a szórakozás kéz a kézben járnak.

Astro Bot PS5

Teljes DualSense

Az Astro Bot PS5 a lehető legtöbbet hozza ki a DualSense kontrollerben rejlő lehetőségekből. A haptikus reakció és az adaptív kioldók szó szerint belerántanak a játékba. Minden lépés, ugrás és ütközés olyan érzés lesz, mintha valóban az Astro Bot világában lennél. Az interakció garantálja az egyedi élményt minden egyes akció során.

Astro Bot PS5

Lenyűgöző grafika

Szállj fel a fedélzetre és készülj fel a lenyűgöző grafikára, részletes textúrákkal és valósághű megvilágítással. Az Astro Bot PS5 világa tele van élénk színekkel és dinamikus környezetekkel, amelyek szó szerint megelevenednek a képernyőn.

Astro Bot PS5

KUTATÁS

Fedezz fel több mint 50 bolygót

Miután egy ellenséges idegen ellenfél elpusztította az anyahajót, az ASTRO legénysége számtalan galaxisban szétszóródott. A kérdés, hogy tudsz-e segíteni a robotnak megtalálni elveszett társait és helyreállítani az anyahajót? Egy felejthetetlen Astro Bot PS5 kalandba vágsz bele, amely több mint 50 izgalmas bolygóra vezet el. A béka alakú bokszkesztyűtől az óriási szivacsokig használd ki ASTRO egyedülálló új képességeit, és éld át a végső űrkalandot.

    Astro Bot PS5

    VILÁGOK

    Galaktikus felfedező

    Indulj el egy epikus galaktikus küldetésre ASTRO-val, hogy megtaláld és megmentsd elveszett robotbarátait. Utazz át lenyűgöző világokon, amelyek sokszínűségükkel és szépségükkel ragadnak meg. Látogass el színes növényekkel teli égi kertekbe, titokzatos temetőkbe, amelyek titkokat rejtenek, víz alatti városokba, ahol a felszín alatt virágzik az élet, és vörösen izzó vulkánokba, amelyek forróságát messziről is érezni lehet. E világok mindegyike egyedülálló, és csak arra vár, hogy felfedezd őket.

      Astro Bot PS5

      ADRENALIN

      Magával ragadó izgalmas élmény

      Készülj fel az izgalmas akcióra, amelyek során őrült ellenségekkel és gigantikus főnökökkel szállsz szembe. ASTRO hihetetlen új képességekkel van felszerelve, melyek abban támogatnak, hogy minden akadályt le tudj küzdeni. Próbáld ki magad a bokszolásban, vagy óriási ASTRO alakú gombákkal üsd meg az ellenfeleidet. Minden ütés, ugrás és mozdulat olyan érzés lesz, mint még soha, köszönhetően a haptikus reakciónak és az adaptív triggerenken, amelyek egyedülálló irányítás- és erőérzetet adnak.

        Astro Bot PS5

        LEGENDÁK

        A játékok története

        Merülj el az Astro Bot PS5-ben, és ments meg több mint 150 VIP-robotot, amelyeket a PlayStation gazdag, 30 éves történetének ikonikus karakterei ihlettek. A robotok mindegyike a videojátékok világát alakító legendás hősök és karakterek előtt tiszteleg. Ez a játék nem csak a barátok megmentéséről szól, hanem a PlayStation örökségének ünnepléséről is, örömet és felejthetetlen emlékeket szerezve minden rajongónak. Minden egyes megmentett robottal közelebb kerülsz az anyahajó helyreállításához, miközben a PlayStation történetének híres pillanatait is felidézed.

          Astro Bot PS5

          Paraméterek

          Sorozat

          Játék és filmsorozat PlayStation

          Platform / Licenc

          Típus Játék
          Platform PlayStation 5
          Licenc Doboz

          Műfaj

          Műfaj Árkád
          Játék környezet Légköri, Tréfás, Robotok és mohák
          Játékmechanika Pihentető
          A játék grafikai tervezése Külső nézetű

          Multiplayer

          Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

          Virtuális valóság

          Virtuális valóság Nem támogatott

          Next-gen optimalizálás

          Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

          Lokalizáció

          Szöveg CS, EN, HU
          Szinkron EN

          PEGI Értékelés

          Korhatár 7 éves kortól

          Megjelenési dátum

          Megjelenés éve 2024
          A kiadás hónapja Szeptember

          Verzió

          Platform PS5 - doboz
          Kiadás Elsődleges
          Exkluzivitás Playstation 5
          Kód:  PSV0696
          Jótállás: 24 hónap
          Termékszám:  PS711000044754
          Linkek: Gyártó honlapja:

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB15