Oldal frissítése

Assassins Creed: Unity CZ - PS4, PS5, Xbox Series

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Assassins Creed: Unity CZ - PS4, PS5, Xbox Series

Assassin's Creed: Unity CZ
Assassin's Creed: Unity CZ

Megváltoztatni a múltat?

    

A legendás Assassin's Creed sorozat visszatért idén is, csodálatos látványvilággal. Üdvözlünk a francia forradalom küszöbén, ahol továbbra is folyik a rejtett küzdelem templomosok és asszaszinok között. Élvezd a látványát a történelem által ihletett, kifinomult és abszolút példátlan sztorinak. Ismerd meg az újgenerációs konzolok és a nagy teljesítményű számítógépek képességét.

Assassin's Creed: Unity CZ

Assassin négyes

    

A főhős, Arno Dorian a varázslatos Párizs összeesküvései között találja magát. De nincs egyedül.  A legfontosabb újdonság az a képesség, hogy együttműködve hajtsd végre a missziót három másik barátoddal együtt. Egy teljesen új élményre és számos nem várt pillanatra számíthatsz. Nincs több unalmas, repetitív küldetés, csak valós tartalom, tele csavarral és csapatmunkával.

Assassin's Creed: Unity CZ

Az átdolgozott harcrendszerben helyet kapott az álcázás, időzített támadások és lökések. Sokszor nem lesz esélyed és újra kell próbálkoznod. A legjobb megoldás, ha felmész egy tetőre, vagy toronyba, ahonnan figyelheted a világot és elkészítheted a terveidet. Egy másik csodálatos kiegészítő a branching rendszer, ahol fejlesztheted a fő képességeidet. Az újrajátszhatóság és a teljes élmény hamar megmutatkozik. Szóval gyerünk, vedd meg a játékot még ma!

Kód:  Hranad0053
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05