Oldal frissítése

Assassins Creed The Rebel Collection - Nintendo Switch

4,5 20 értékelés
12 890 Ft

Assassins Creed The Rebel Collection - Nintendo Switch

%

Legyél a legendás nevek egyike a Bahamákon kialakuló köztársaság építésekor, mint például Feketeszakáll, Calico Jack és Benjamin Hornigold, és éld át újból a valóban feszült pillanatokat, amelyek meghatározták a kalózkodás aranykorát.

Assassins Creed

Fedezz fel 50 egyedülálló helyet, Kingstontól Nassauig, és éld át milyen egy igazi kalóz élete.

Assassins Creed

Harcoljatok egymás ellen vagy dolgozzatok együtt a kíméletlen és a játékosok által közkedvelt multiplayer módban.

Assassins Creed

Fiatal Assassin lázadó 

Legyél Edward Kenway, egy karizmatikus, mégis brutális kalózkapitány, akit a gyilkosok képeztek ki. Edward könnyen átjut az Assassinok rejtett pengéi valamint az összes új fegyver között, beleértve a kettős csövű pisztolyokat és a két szablyát.

Assassins Creed

A kalózkodás aranykora

Az 1715. évet írjuk, és a Karib térséget azok a kalózok uralják, akik létrehozták a saját köztársaságukat, ahol nincsenek semmilyen törvények és az élet mindennapjainak része a korrupció, a kapzsiság és az erőszak. Ezek között találja meg a helyét egy fiatal kegyetlen kapitány, Edward Kenway. A dicsőségért folytatott küzdelmével olyanlegendák tiszteletét érdemelte ki mint a Feketeszakáll, de ennek ellenére belekeveredik a templomosok és az Assassinok harcába, ami mindent tönkretehet, amit a kalózok építettek ki.

Assassins Creed

Széles nagy világ

Az Assassin's Creed IV Black Flag egy vadonatúj hőst, környezetet, és sokszínű világot mutat be. A játék a sorozat kipróbált és tesztelt alapelvein alapul. Hatalmas világot kínál, több mint 50 helyszínnel. A harcokban ötvöződnek az assassin hadak fegyverei az akkori fegyverekkel, ezért azoknak is tetszeni fog, akik a harcban egyenesen atárgyra térnek, de azok is megtalálják a sajátjukat, akik inkább titokban gyilkolnak.

%

Az Assassin's Creed Rogue egy hosszú  történetbe vezet be, amely akár 22 órát is tarthat. Lenyűgözőek az új fegyverek, harci rendszerek és az új titkok.

Assassins Creed

A jól élesített kardok mellett megpróbálhatsz lőfegyvereket is használni, amelyekbe többféle töltényt használhatsz.

Assassins Creed

A sas látása is javult, így segít az ellenségtől való védelemben és az új dolgok felfedezésében.

Assassins Creed

Fedezd fel a várost

A híres New York mása is a rendelkezésedre áll a játék időszakához híven. ?ár most is elképzelheted, mennyi új hely vár arra, hogy felfedezzék.

Assassins Creed

Új kalandok

Az Assassin's Creed: A Rogue a XVIII. század közepére repít téged a hétéves háborúba. A háborúba, amely Franciaországot nagy pénzügyi problémákba jutatta, és amelynek a vége forradalom lett. Látogass el a befagyott Észak-Atlanti óceánra, az Appachok völgyébe az USA keleti részén és New Yorkba.

Assassins Creed

Új hős

A legnagyobb változás azonban a főhős szerepében van, aki az Assassins Creed sorozat sötétebb oldaláról néz a dolgokra. Ezúttal Shay Patrick Cormac szerepében jelensz meg, aki eltűrte a testvériség árulását, és az assasinok rettegett gyilkosa lett. A játék alatt nagy változásokon mész keresztül, amikor is egy kalandvágyó assassinból veszélyes Templomos válik belőled. 

Tényleg készen állsz erre a játékra?

        

Válassz a gaming  PC és laptop kínálatunkból!        

    Gaming PC Gaming laptopok        

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Assassin's Creed

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo Switch
Licenc Doboz
Kulcs Nintendo eShop

Műfaj

Műfaj Akció
Játék környezet Összeesküvés, Történelmi korszakok
Játékmechanika Stealth, Nyitott világ

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert
Max. játékosok száma a képernyőn 1

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, FR
Szinkron EN, DE

PEGI Értékelés

Korhatár 18 éves kortól

Verzió

Platform Nintendo Switch - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  NSW585
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3307216256519

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10