Oldal frissítése

Arozzi Arena Gaming Desk Red

4,5 14 értékelés
139 990 Ft

Arozzi Arena Gaming Desk Red

Stílusos piros-fekete AROZZI Arena Gaming Desk gamer asztal

Az AROZZI Arena gamer asztalnak hála többé már nem kell azon törnöd a fejedet, hogy hogyan helyezd el a gamer PC elemeit. Ez az asztal 160 cm hosszú és 82 cm széles, tehát kényelmesen elfér rajta akár 3 monitor, egy egér és egy billentyűzet, így biztosan elegendő helyed marad például a fejhallgatód elhelyezésére.A prémium minőségű anyagoknak, az ellenálló kialakításának és a páratlan feldolgozásának hála az AROZZI gamer asztal kompromisszumok nélküli hosszú élettartammal bír.

160 × 82 cm

Az asztal méretei

38,8 kg

Tömeg

71–81 cm

Állítható magasság

AROZZI Arena Gaming Desk

Intelligens kábelezés

Az AROZZI Arena Gaming Desk aljában található egy praktikus kábelrendező rendszer, így nem zavar majd a kellemetlen kábelzuhatag. Emellett három kivágás helyezkedik el az asztal tetején.

AROZZI Arena Gaming Desk

Ellenálló asztal

Az AROZZI Arena Gaming Desk asztalt csúszásmentes és vízálló mikroszálas huzat borítja, amelyet remekül használhatsz egérpad helyett is. A huzat előnye, hogy könnyedén eltávolíthatod az asztalról, alacsony hőmérsékleten pedig egyszerűen ki is moshatod.

AROZZI Arena Gaming Desk

Asztal az ideális játékkörülményekért

Az AROZZI Arena Gaming Desk asztalával biztosan megtalálod a még hosszú játékhoz is ideális pozíciót. Az asztal magassága állítható. Robusztus acél szerkezet tartja.


Paraméterek

Szín

Szín Fekete, Piros

Típus

Típus Klasszikus

Tulajdonságok

Tulajdonságok Vízálló, Csúszásgátló, Állítható magasság, Kábelkezelő rendszer

Méretek

Hossz 82 cm
Mélység 160 cm
Magasság 81 cm
Terhelhetőség 80 kg
Asztal súlya 38,8 kg

Anyag

Lap anyaga Fa
Konstrukció anyaga Fém

Típus

Alak Téglalap alakú
Méret Nagy
Személyek száma 1

Dekor

Stílus Modern

Szín

Szín Fekete, Piros
Kód:  AROZ08d3
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  ARENA-RED

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15