Oldal frissítése

ARCTIC Freezer 33 TR - fehér

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ARCTIC Freezer 33 TR - fehér

A megújult ARCTIC Freezer 33 TR fehér színben a Freezer 33 modell utódja, de számos fejlesztést hajtottak rajta végre a jobb teljesítmény érdekében. Elsősorban a nagy teljesítményű AMD Ryzen Threadripper processzor hűtésére tervezték. Az aktív PWM és az automatikus sebességvezérlés felismeri a processzor aktuális terhelését, így a passzív hűtéssel teljesen halkan fog működni, nagy teljesítmény esetén viszont a teljes hűtőkapacitáson működik.

Az ARCTIC Freezer 33 TR processzor hűtő főbb jellemzői

  • Intel és AMD processzorokhoz
  • A legújabb AMD Ryzen processzorok támogatása
  • Aktív PWM
  • Halk 120 mm-es ventilátor
  • A csomag tartalmazza a teljes ARCTIC szerelőkészletet

Kiváló hőleadás

A megújult rézcsöves kivitel növeli a hőleadás hatékonyságát. A nagyméretű AMD sTR4 foglaltok miatt megnövelt hűtőalapot kapott. Az alumínium hűtőbordák és a BioniX F120 120 mm-es ventilátor optimalizálja a légáramlást. A szabadalmaztatott PWM Sharing technológia lehetővé teszi azt, hogy a ventilátor fordulatszámát 200 és 1800 rpm között szabályozd. Támogatja a foglalatok többségét, és a komplett szerelőkészlettel szinte bármilyen házba egyszerűen beszerelheted.

Kompatibilitás:
Intel socket - 2066 / 2011-3
AMD Socket - AM4 / SP3 / Str4

 
Kód:  CB127h1
Kiterjesztett garancia: +48 hónap
Termékszám:  ACFRE00039A
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15