Oldal frissítése

My Arcade Cabinet - Asteroids

4,8 15 értékelés
167 490 Ft

My Arcade Cabinet - Asteroids

A retro játékok kedvelőinek ajánljuk az Arcade1Up Arcade Cabinet - Asteroids játékkonzolt. A konzol négy előre telepített ikonikus arcade játékot kínál: Asteroids, Major Havoc, Lunar Lander és Tempest. Nem kell érméket használnod a játékhoz, csak élvezd a játékot, akár otthon, a kollégiumban vagy a munkahelyeden. Az Arcade1Up játékkonzol 17"-os színes kijelzővel rendelkezik, és az ikonikus játékok eredeti dizájnja díszíti. Eredeti joystick beállításokkal és a vezérlőgombokkal. Élvezd a végtelen játékidőt.

Az Arcade1Up Arcade Cabinet - Asteroids fő jellemzői

  • Az Arcade1Up játékkonzol 4 előre telepített retro játékot tartalmaz
  • 17"-os színes kijelzővel rendelkezik
  • A retro élményt az eredeti dizájn fokozza
  • Eredeti joystick beállítások és vezérlőgombok
  • Értékelni fogod, hogy játszhatsz vele állva vagy ülve is
  • Az Arcade1Up játékkonzolt egy vagy két játékos számára tervezték

Az Arcade1Up konzol lehetővé teszi az ülő és álló játékot is

Az Arcade1Up retro játékkonzol klasszikus, függőleges kialakítása ideális az álló helyzetben való játékhoz. Ha órákig tartó játék után fáj a lábad, akkor ülve is folytathatod. A gyártó olyan konzolmagasságot választott, amely mindkét pozícióhoz ideális. Az Arcade1Up játékkonzol egy joystickkal és két játékosnak való vezérlőgombokkal rendelkezik. Így egyedül vagy a barátaiddal is játszhatsz.Tetszeni fog a hang beállításának lehetősége.

A konzol négy előre telepített játékot tartalmaz

Az előre telepített játékok közé tartozik az Asteroids, a Major Havoc, a Lunar Lander és a Tempest. A játékok arcade élményt nyújtanak, de egyben a gyorsasági reflexek, a taktika és az ügyesség kombinációját is.Utazz az űrbe, és ne találjannak el az aszteroidák. Teszteld a reflexeidet és a célzási képességeidet ebben a úrbéli lövöldözős játékban. Rendezz versenyt, hogy ki bírja a legtovább az űrben.


Paraméterek

Tulajdonságok

Konzoltípus Retro

Meghajtó / memória slot

Mechanika / slot típusa Meghajtó nélküli

Játék

Játékok száma (előretelepített) 4

Csomag tartalma

Csomag tartalma Előre telepített játékok

Méret & súly

Szélesség 64 cm
Magasság 121 cm
Tömeg 29 000 g

Szín

Szín Fekete
Kód:  MYAc01
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5056101354165

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05