Oldal frissítése

ANNO 2205

4,8 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ANNO 2205

A híres építkezős Anno széria visszatért és, ha tetszett legutóbb a múltból történő átmenet a közeljövőbe, akkor jó hírünk van számodra - a hatodik rész Anno 2205 valóban egy futurisztikus stratégiai rész, amely egy olyan korba van elhelyezve, amikor az emberiség a növekvő népesség miatt elhatározta, hogy kiaknázza a Holdon található nyersanyagokat. A Te faladatod lesz, hogy az egyik társulatot vezeted, aminek egy célja van, hogy eltörölje a konkurenciát és azzá válni, ami majd az emberiséget elviszi a jövőbe és a jólétbe.


A Földről..

Meghódítani az univerzumot nem lesz olyan egyszerű. Mielőtt az első küldetésre indulnál, a Földön kell kiépítened és törődnöd a városoddal. Kiépítésükhöz széles síkságok és tekintélyes ásványi anyag áll a rendelkezésedre. Ezeket természetesen ki kell bányásznod, majd tovább hasznosítanod, így élvezheted a több mint 20 fajta terméket, mint például a biopolimer, mikrochip, vagy éppen az android készítés és működtetése. A Föld drasztikus változásokon ment keresztül, amihez alkalmazkodni kell, vagy búcsút kell inteni a haladásnak. 

Starejte se o svá města na Zemi..
 
I o vesmírné základny vysoko na obloze
 

..a Holdra

Ha elégedett vagy a Földön épített városod szintjével, akkor tovább léphetsz a Hold rendkívül fontos kolonizációjához. A holdi viszonyok mellett, amikben a kolonizátoroknak a helye a kráterekben van, ahol védettek a kozmikus sugárzás és a meteorok elől, rengeteg kincset is ad, amik hasznosak lesznek. Építs tucatnál több épületet, támaszpontot, majd vidd haza a kitermelt nyersanyagot, ami dönt a karriered további sorsáról, a társaság élén.


Ezer órányi szórakozás

Az új grafikus motor, ami hajtja az Anno 2205-t, igazán izgalmas stratégia élményt ad. A körzetek, ahová a városod építheted, most ötször akkorák mint régen, a részletek pedig nem változtak semmit. A hosszú hadjárattal, ígéretes  több ezer órányi szórakozással, hozzáférhető a kezdők és a tapasztalt stratégák részére is, biztosítja, ez a játék egy percig se kezdjen el untatni. A három körzet (földi síkság, sarkvidék és a Hold felszín) mellett világos, hogy hétköznapiságról nem lehet beszélni és Te olyan minőségben élvezheted az építkezést, amilyenről eddig nem is álmodtál.

Rozsáhlá kampaň s tisícovkou hodin
 

Fontosabb jellemzők

  • Érd el a csillagokat: Kolonizáld a Marsot, építs támaszpontot, szerezz nyersanyagot, amrire földi metropoliszoknak van szüksége.
  • Kimeríthetetlen építkezés: Nagy mértékben élvezd ki a több ezres játékidőt, ami lehetővé teszi a hatalmas városok és ezer épület felépítését.
  • Gondolkodj nagyban: Az új motor hihetetlen szintre emeli a részletességet, ami mellett a körzetek, ahová a városod építed, ötször nagyobbak
  • Bányássz nyersanyagot és fejlessz: Az Anno 2205 tucatnyi nyersanyagos biztosít és fejlett technológiát a fokozatos fejlődéshez. Mikrochip, repülő autó, állandó virtuális valóság. Hogy a fejlődés hol áll meg, az csak rajtad múlik.
 

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Stratégiai

Lokalizáció

Szöveg EN, DE, RU, PL, FR, ES, IT
Szinkron EN, DE, RU, FR, IT

PEGI Értékelés

A játék tartalmának leírása Erőszak

Verzió

Platform PC - doboz
Kiadás Elsődleges

Platform / Licenc

Platform PC
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Minimum követelmények

Processzor sorozat Intel Core i5
Processzor frekvencia 2,6 GHz (2,6 GHz)
Videókártya NVIDIA GeForce GTX 460
RAM memória 4 GB
Szükséges hely a merevlemezen 35 GB
Operációs rendszer Windows 8, Windows 8 64-bit, Windows 7, Windows 7 64-bit

Ajánlott követelmények

Processzor sorozat Intel Core i5
Videókártya NVIDIA GeForce GTX 680
RAM memória 8 GB
Szükséges hely a merevlemezen 35 GB
Kód:  WG536
Termékszám:  3307215899069

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10