Oldal frissítése

Anno 117: Pax Romana - PS5

Előrendelési ár
32 090 Ft

Az előrendelés előnyei:

  • Ár - Ha a termék végső ára alacsonyabb lesz, visszakapod a különbözetet. Amennyiben a végső ár magasabb lenne, arról e-mailben tájékoztatunk, amint az előrendelt termék készleten lesz.
  • Az előrendelést jogodban áll bármikor indok nélkül törölni.
  • Rendelés - Abban az esetben is megelőzhetsz másokat rendeléseddel, ha a választott termék épp nincs raktáron. 
  • Garancia - Garantáltan a lehető legrövidebb idő alatt kapod meg a terméket.
  • Nyugalom - Nem kell nyomon követned a rendelést, mi felvesszük veled a kapcsolatot, amint a termék beérkezése várható lesz.
  • Az előrendelés során nem szükséges előre fizetni, választhatsz utánvétes fizetést is.
  • Az előrendelési kampányban véges számú termék áll az Alza rendelkezésére, ezért előfordulhat, hogy előrendelésedet nem tudjuk azonnal teljesíteni.
  • A rendelkezésre álló készletek valamennyi, Alza által kiszolgált országok vásárlói között kerülnek elosztásra.
  • Az előrendeléssel kapcsolatos további feltételekről (vételár meghatározása, elállás, szállítás stb.) az Alza általános szerződési feltételeiben tájékozódhatsz.


Anno 117: Pax Romana - PS5

Anno 117: Pax Romana PS5
Anno 117: Pax Romana PS5

Időszámításunk kezdetén

Az Anno 117: Pax Romana PS5 a Római Birodalom hatalmának csúcsára visz, amikor a béke és a stabilitás virágzott a császárok uralma alatt. Kr. u. 117-ben találod magad, amikor a Római Birodalom elérte legnagyobb kiterjedését, és szinte az egész ismert világot uralta. Feladatod a városok irányítása és fejlesztése, az infrastruktúra kiépítése és a jólét biztosítása a polgáraid számára.

Anno 117: Pax Romana PS5

Őrizd meg a békét a Földön

Az Anno 117: Pax Romana PS5 című stratégiai játékban lehetőséged lesz felfedezni a birodalom különböző részeit, Afrika forró homokdűnéitől Germánia sűrű erdeiig. Használd megfelelően az erőforrásokat, köss diplomáciai és kereskedelmi megállapodásokat, hogy megszilárdítsd a hatalmad és bővítsd a területed. A gazdasági stabilitás és a katonai erő kulcsfontosságú a római béke fenntartásához.

Anno 117: Pax Romana PS5

Gondoskodj a polgáraidról

Minden döntés, amit az Anno 117: Pax Romana PS5 játékban hozol, hatással lesz a polgáraid életére. Hozd egyensúlyba a különböző társadalmi rétegek igényeit, gondoskodj az élelmiszer-ellátásról, keress új technológiákat és innovációkat. A sikered attól függ, hogy képes vagy-e stratégiailag tervezni és hatékonyan kezelni az erőforrásaidat.

Anno 117: Pax Romana PS5

VÁLASZTÁS

A rómaiak vagy a kelták?

A régóta futó Anno sorozat történelmében először lehet majd választani a különböző induló tartományok között. Lehetőséged lesz Latium Római Birodalmát vagy a kelta Nagy-Britanniát, Albiont uralni, és az lesz a feladatod, hogy a választásodnak megfelelően a rómaiak vagy a kelták kulturális hatását terjeszd.

    Anno 117: Pax Romana PS5

    ERŐFORRÁSOK

    Növeld a befolyásod

    A kiinduló tartomány választása új stratégiai lehetőségeket és kihívásokat hoz magával. Minden tartománynak megvannak a saját egyedi tulajdonságai, erőforrásai és játékstílusa, amelyek befolyásolják a döntéseidet és a birodalmad fejlesztésének módját. Gondosan kell tervezned és kihasználnod az erőforrásaidat, hogy megszerezd a dominanciát és növeld a kulturális hatásodat.

      Anno 117: Pax Romana PS5

      CSAPATOK

      Védd meg a városaidat a betolakodóktól

      Az Anno 117: Pax Romana PS5 Pax Romana PS5 egy dinamikus harcrendszert is bevezet, amellyel légióidat vezetheted a barbárok és lázadók elleni csatákban. Erősítsd meg a birodalom határait, építs erődöket és gondoskodj a városaid biztonságáról a külső fenyegetésekkel szemben. Katonai képességeidet minden lépésen próbára teszik, de egy jól képzett hadsereggel és gondosan megtervezett taktikával győzelmet érhetsz el.

        Anno 117: Pax Romana PS5

        STRATÉGIA

        Írd át a történelmet

        Az Anno 117: Pax Romana PS5 egy magával ragadó stratégiai élmény, amelyben átélheted és befolyásolhatod az emberi történelem egyik legfontosabb korszakát. Készülj fel az építkezésre, harcra és kormányzásra a Római Birodalom viharos korszakában, és hagyj nyomot magad után a történelemben.

          Anno 117: Pax Romana PS5

          Paraméterek

          Platform / Licenc

          Típus Játék
          Platform PlayStation 5
          Licenc Doboz

          Műfaj

          Műfaj Stratégiai
          Játék környezet Történelmi korszakok, Építés és közlekedés

          Multiplayer

          Multiplayer Online

          Virtuális valóság

          Virtuális valóság Nem támogatott

          Lokalizáció

          Szöveg EN
          Szinkron EN

          PEGI Értékelés

          Korhatár 12 éves kortól

          Verzió

          Platform PS5 - doboz
          Kiadás Elsődleges
          Kód:  PSV0708
          Jótállás: 24 hónap

          Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

          Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

          További információ
          Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
          P-DC1-WEB05