Oldal frissítése

Animal Crossing New Leaf - Welcome amiibo - Nintendo 3DS

5 3 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Animal Crossing New Leaf - Welcome amiibo - Nintendo 3DS

A Nintendo 3DS konzolhoz készült Animal Crossing New Leaf szimulátorában a játékos egy aranyos állatok által lakott kisvárosban találja magát. A feladatod, hogy kapcsolatokat alakíts ki, részt vegyél a különböző társadalmi eseményeken, de dolgoznod is kell azért, hogy kifizethesd a házadat; gondoskodj a virágokról, fogj halat, gyűjts bogarakat vagy egyszerűen nevess egy jót. Nem kell követned a sémát: a játék egyszerűen felajánlja, hogy az adott helyzetben mit tehetsz, és vagy elfogadod, vagy visszautasítod az ajánlatot saját belátásod szerint.

Mi vár rád az Animal Crossing New Leaf játékban?

  • Polgármesterként te leszel felelős az állatok által lakott kisváros irányításáért
  • 3D nézet: a játékkörnyezet és a karakterek is valósághűbbek
  • Online mód - inspirálódj, hogyan irányítják a barátaid a saját kis városukat
  • Nagyrészt magad alakítod a forgatókönyvet

Fedezd fel mindazt, amit a játék kínál

Az Animal Crossing világa meglehetősen nagy - bejárhatod a különböző kerületeket, sőt online módban még azokba a városokba is elmehetsz, amelyekben a barátaid tevékenykednek. A cél nem csak a játék új zugainak felfedezése. Más városokban lehet, hogy jobban tudsz kereskedni az olyan nyersanyagokkal, amelyeket nem tudnál olyan könnyen eladni a "szülő"-városodban.

Valósághűbb 3D nézet

A New Leaf verzióban újonnan veszed át a város polgármesterének szerepét. Saját képességeiddel és a titkárnő segítségével megpróbálod nagyobbá tenni, megpróbálsz mindenféle problémát megoldani és jól rendezett polgári életet élni. Az új funkció a 3D nézet: az Animal Crossing virtuális világa új, még valósághűbb mélységgel vár.


Paraméterek

Műfaj

Műfaj Szimulátor

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól

Verzió

Platform 3DS - doboz

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Nem támogatja a multiplayert

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU129
Termékszám:  045496477301
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15