Oldal frissítése

Amiibo Super Mario Waluigi Játékfigura

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Amiibo Super Mario Waluigi Játékfigura

Ha a Super Mario játéksorozat nagy rajongója vagy, akkor biztosan érdekel majd egy teljesen új módja a játéknak. A figura lehetővé teszi, hogy az új Waluigi játékfigurával játssz a Super Mario világából, amelyet Nintendo karakterként használhatsz a WiiU vagy Nintendo 3DS játékkonzolokon.


A figurák NFC technológiát használnak, tehát van egy speciális chip az adatok olvasásához és írásához! Ha játszani szeretnél, csak csatlakoztasd a figurát a konzolon elérhető NFC olvasóhoz, és figyeld meg, mi fog történni!

Főbb előnyök

  • Segít bővíteni a játéklehetőségeket
  • A Super Mario rajongók és gyűjtők számára kötelező darab
  • Egyre több játékhoz használható
  • Segíthet új játékelemek gyűjtésében

Hogyan fog kinézni a játékban?

A kompatibilis Nintendo játékoknál a figurákkal hozzáadhatóak lesznek a speciális jelmezek, felszerelések és bizonyos esetekben az egész játékmódhoz rendelt karakter is! Néhány játékban akár kiképezheted karatkeredet harcosnak, aki új játékelemeket gyűjtenek számodra.


Támogatott játékcímek közé tartozik a Mario Kart 8, a Yoshi's Woolly World, a Splatoon, a Hyrule Warriors és a Hyrule Warriors Legends, a  Legends of Zelda: Twilight Princess HD és a Super Mario Maker.

 

Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario
Kód:  MWAmicb
Termékszám:  045496380175
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10