Oldal frissítése

Amiibo Smash Wolf 65

8 190 Ft

Amiibo Smash Wolf 65

A te gyűjteményedből sem hiányzohat az Amiibo Smash Wolf játékfigurája, ami egy kifejezetten ötletes interpretációja a Nintendo karakterének. Adatátvitelhez használhatod az úgynevezett NFC Touch Point technológiát, egyszerűen csatlakoztasd a figurát a Wii U GamePad kontrollerjéhez. A játék során az Amiibo Smash Wolf figura lenyűgöző változásokon megy majd keresztül!

Az amiibo Smash Wolf legfontosabb tulajdonságai

  • Hatéves kortól ajánlott
  • Az NFC technológia lehetővé teszi, hogy a játékfigurát összekapcsold egy konzollal úgy, hogy azt közvetlenül az érintőképernyőhöz csatlakoztatod
  • Új Nintendo 3DS, Nintendo 3DS/2DS és Wii U platformokkal is kompatibilis
  • Az amiibo figura összekapcsolása a játékkal (egyetlen érintéssel)
  • A Super Smash Bros sorozat része

Új játékélmény amiibo Smash figurákkal

Használd ki a lehetőséget, emeld ki a Smash Wolf karaktered a játékvilágból a valóságba, és nyerd meg az összes csatát. Az amiibo figuráa olyan területeken is fejleszti a képességeidet, mint a hatékonyság vagy az új mozdulatok. Ne fogd vissza magad, használj sajátos mozdulatokat a játék során!

Rengeteg Nintendo játékkal kompatibilis

Az amiibo figurát minden játéknál más és más szituációban használhatod majd. A kompatibilis játékok listája megtalálható többek között a Nintendo honlapján is.


Paraméterek

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario

Termék típusa

Terméktípus Figura
Kód:  MWAmif4
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  045496380717
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20