Oldal frissítése

Amiibo Kirby Meta Knight

4 290 Ft

Amiibo Kirby Meta Knight

Merülj el a Nintendo csodálatos világában, ahol semmi sem lehetetlen. A Kirby Meta Knight interaktív Amiibo figura segít ebben. A Meta Knights nevű katonák seregének vezetője és a Battleship Halberd nevű nagy léghajó kapitánya lélegzetelállító kalandokon keresztül kalauzol majd végig. Vedd kézbe, és tapasztald meg, hogy a New Nintendo 3DS és a WiiU készülékeken eddig nem látott módon játszhatsz kedvenc játékaiddal. A gyűjthető figura egy speciális chipet tartalmaz az adatok olvasásához és írásához. Tedd a kontroller NFC-érintési pontjára, és nézd meg, mi történik.  

Főbb jellemzők

  • Interaktív figura NFC technológiával 
  • Számos Nintendo játékhoz alkalmas - élj át új és izgalmas kalandokat
  • WiiU és New Nintendo 3DS játékkonzolokhoz

Teremts saját Nintendo világot

Amint Meta Knight megérinti a WiiU Gamepadbe épített NFC olvasófelületet vagy a New Nintendo 3DS alsó képernyőjét, a figurák adatai közvetlenül a játékba kerülnek, itt folyamatosan frissülnek. A Meta Knight további képességekkel és tulajdonságokkal, például nagyobb erővel vagy új mozdulatokkal bővül. Bizonyos esetekben akár sajátokat is kitalálhatsz. Rajtad múlik, hogy mindezt hogyan használod fel. Rajta, készítsd el a saját egyedi Amiibódat. Próbálj ki más karaktereket is. Párosítsd Meta Knightodat a megfelelő ellenfelekkel, hogy újabb izgalmas meglepetésben legyen részed.

               
Kód:  MWAmibo
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  045496380083
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10