Oldal frissítése

Amiibo Kirby Kirby

5 1 értékelés
7 490 Ft

Amiibo Kirby Kirby

Merülj el a Nintendo csodálatos világában, ahol semmi sem lehetetlen. Az interaktív Amiibo figura segít ebben. Egy Kirby nevű aranyos rózsaszín golyó lesz a kalauzod a lélegzetelállító kalandok során. Vedd kézbe, és tapasztald meg, hogy a New Nintendo 3DS és a WiiU készülékeiden eddig nem látott módon játszhatsz kedvenc játékaiddal. A gyűjthető figura egy speciális chipet tartalmaz az adatok olvasásához és írásához. Tedd a kontroller NFC-érintési pontjára, és nézd meg, mi történik.

Főbb jellemzők

  • Interaktív figura NFC technológiával
  • Számos Nintendo játékhoz alkalmas - élj át új és izgalmas kalandokat
  • WiiU és New Nintendo 3DS játékkonzolokhoz

Teremts saját Nintendo világot

Amint Kirby megérinti a WiiU Gamepadbe épített NFC olvasófelületet vagy a New Nintendo 3DS alsó képernyőjét, a figurák adatai közvetlenül a játékba kerülnek. Itt folyamatosan frissülnek. A figura további képességekkel és tulajdonságokkal, például nagyobb erővel vagy új mozdulatokkal bővül. Bizonyos esetekben akár sajátokat is kitalálhatsz. Rajtad múlik, hogy mindezt hogyan használod fel. Rajta, készítsd el a saját egyedi Amiibódat. Próbálj ki más karaktereket is. Szerezz Kirby-nek új barátokat, és szerezz magadnak egy újabb izgalmas meglepetést.

Kód:  MWAmibn
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  045496380076
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20