Oldal frissítése

Alcatel VR Headset

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Alcatel VR Headset

Idézd meg a virtuális valóságot a mobiltelefonod segítségével, és fedezd fel a nem létező világot! Az Alcater VR Headset virtuális szemüvege kényelmes viseletet, könnyed kivitelezést, és a tökéletesen tiszta kép érdekében precíz optikát biztosít. Merülj el az újabbnál újabb, lenyűgöző világokban, nézd a kedvenc filmjeidet 3D-ben, és fedezd fel a hihetetlen játékvilágot a mobiltelefonodon!

Az Alcatel VR Headset virtuális szemüveg legfőbb jellemzői

  • Virtuális szemüveg  3,5" -6” képátlójú okostelefonokhoz
  • Belső párnázás kivágással (alkalmas szemüveget viselő felhasználók számára is)
  • Kompatibilis Steam VR alkalmazásokkal
  • Könnyűszerkezetes felépítés

Egyszerű és precíz

Az egyszerű használhatóság tökéletes társsá teszi ezt a szemüveget. Csak helyezd az okostelefonodat a szemüvegbe, majd vedd fel. A virtuális valóság nem létező világa egyből a szemed elé tárul. A szemüveg 3.5 – 6 hüvelykes okostelefonokkal kompatibilis.

Kód:  ALCP8000a2
Termékszám:  VRU1-2BALEU1
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10