Oldal frissítése

Ad Infinitum - PS5

Leárazás -18 %
11 190 Ft 13 590 Ft

Ad Infinitum - PS5

Ad Infinitum PS5

Ad Infinitum PS5 - Szakítson a körforgással

Vajon eloszlanak-e valaha a háború sötét árnyai? Van valaha egy nyugodt pillanatod? Az Ad Infinitum játékban egy német katona szerepébe bújhatsz, akit a Nagy Háború borzalmai kísértenek. Gondolatai az otthoni emlékek és a front nehéz lövészárkai között ingadoznak, miközben megpróbálja megtörni a szenvedés feneketlen körforgását.

Ad Infinitum PS5

Rémálmok keverednek a valósággal

Felébredsz a szobádban egy félig leromlott, elhagyatott kúriában, és azt látod, hogy semmi sem változott fiatalkorod óta. Hirtelen azonban erőszakkal a lövészárkokba kerülsz, ahol félelmetes szörnyetegek vesznek körül. Ahogy a valóság és a rémálmok kezdenek összefonódni, elmerülsz egy olyan ember történetében, akinek szembe kell néznie traumáival és démonaival.

Ad Infinitum PS5

Az Ad Infinitum PS5 próbára teszi a józanságodat

Tudatod rejtett zugaiban leírhatatlan rémálmok kelnek életre. Ahhoz, hogy túléld a halálos csapdákat és a félelmetes lényeket, minden egyes szörnyetegnek a végére kell járnod, és meg kell fejtened a rejtélyeket, amelyeket felvet. A rettegés minden lépésnél körülvesz - legyenek azok a láthatatlan démonok, amelyek a leghalkabb zúgást is érzékelik, vagy az ügyetlen bábuk, amelyek a sötétségben kúsznak. A háború következményei még a harcvonaltól távol is érezhetők. Fedd fel a fátylat, amely a Nagy Háború által szétszakított családod titkait rejti, és próbálj meg visszaemlékezni a múltadra.

Paraméterek

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform PlayStation 5
Licenc Doboz

Műfaj

Műfaj Akció, Lövöldözős
Játék környezet Légköri, Horror, Történelmi korszakok
A játék grafikai tervezése Belső nézetű

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott

Next-gen optimalizálás

Next-gen optimalizálás PlayStation 5 optimalizálás

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN, DE

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2023
A kiadás hónapja Szeptember

Verzió

Platform PS5 - doboz
Kiadás Elsődleges
Kód:  PSV0467
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  3665962022278

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20