Oldal frissítése

3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS

4,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

3D Mario Tennis Open - Nintendo 3DS

A Mario Tennis Open egy arkád, ügyességi játék, amely a gombák királyságában játszódik (Mushroom Kingdom). A játék kizárólag Nintendo 3DS-en elérhető. Ez a játékszoftver a Mario Tennis játéksorozat legújabb kiadása, amely egészen a Nintendo 64 kora óta velünk van, és amely hagyomány szerint a Camelot fejlesztőstúdió által lett kifejlesztve.
Játék
A Mario Tennis Open egy arkád teniszjáték, amely egyjátékos és többjátékos módban egyaránt játszható - valamint különféle játékmódok érhetőek el benne. A játszható karakterek a Mushroom Kingdom ismerős arcaiként térnek vissza. A királyság a játékterek megtervezésekor is inspirációul szolgált. Minden pálya saját tulajdonságokkal bír. A különféle játékfelületek például beolyásolják a labda pattanását és sebességét. A sorozat történetében elsőként saját avataroddal is játszhatsz! Csak válaszd ki a Mii avatarodat - ezt természetesen a játékban részletesen testreszabhatod.


A játék jól ismert, játszható karakterei: Mario, Luigi, Peach, Daisy, Yoshi, Boo, Bowser, Bowser Jr., Donkey Kong, Diddy Kong, Waluigi, Wario, Mii


Híres stadionok: Mario Stadium (agyag), Mario Stadium (salakos), Mario Stadium (fű), Gomba-völgy (salakos), Wario Dunes (homok), DK Jungle (fa), Bowser Castle (kő), Pingvin Iceberg (jég), Peach-palota (szőnyeg)
Vezérlés
A Nintendo 3DS számos vezérlési lehetőséget biztosít, a Mario Tennis Open pedig ezt teljes mértékben ki is használja. Az analóg kar segítségével végzed például a célzást, míg az akciógombok és kombinációk segítségével számtalan különleges ütést tudsz elvégezni. Vagy ha úgy tartja kedved, az érintőkijelzővel is kiválaszhatod őket. A játéktér a konzollal együtt mozog.
Multiplayer
A multiplayer (többjátékos) mód helyi vezetéknélküli kapcsolattal akár négy játékost is képes összekötni - a Download Play természetesen támogatva van. Így csak egyetlen játékkazettára lesz szükséged. A sorozatban elsőként online is játszhatsz akár! A Mario Tennis Open az új Nintendo Network szolgáltatás segítségével működik, így barátaiddal vagy ismeretlen ellenfelekkel vetheted össze a tudásod régiódban. Nyerj medálokat és mászd meg a ranglétrát. Ezenkívül a Mario Kart 7-hez hasonló online csoportokat is létre tudsz majd hozni.
StreetPass
A Mario Tennis Open támogatja a StreetPasst is. Ennek köszönhetően azokkal is játszhatsz, akikkel az utcán futsz össze - minden különösebb erőfeszítés nélkül. Jutalomként pedig érméket kapsz, amelyekkel fejlesztheted a felszerelésedet.
Műszaki adatok:
Cél: Nintendo 3DS
Műfaj: Sport
Nyelv: angol

Paraméterek

Műfaj

Műfaj Sport

Lokalizáció

Szöveg EN, DE
Szinkron EN

PEGI Értékelés

Korhatár 3 éves kortól
A játék tartalmának leírása Online

Verzió

Platform 3DS - doboz
Kiadás Elsődleges

Sorozat

Játék és filmsorozat Super Mario

Platform / Licenc

Típus Játék
Platform Nintendo 3DS / 2DS
Licenc Doboz

Multiplayer

Multiplayer Online
Max. játékosok száma a képernyőn 4

Megjelenési dátum

Megjelenés éve 2016
A kiadás hónapja December

Virtuális valóság

Virtuális valóság Nem támogatott
Kód:  MU022e
Termékszám:  045496529055
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15