Oldal frissítése

WD Red Mobile 1TB

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

WD Red Mobile 1TB

A Western Digital bővítette portfólióját merevlemezek terén, kizárólag a NAS rendszerekhez tartozó 2,5" formátumúakkal. A készüléket tesztelték folyamatos üzemben (24x7)  otthoni vagy kisvállalati használat során (a nagyobb NAS rendszerek számára sokkal előnyösebb az üzleti/nagyvállalati meghajtókat alkalmazni). Mindennek az alapja az akár 35%-os növekedés a statisztikai mutatókban az MTBF fejlesztésnek köszönhetően, túlmutatva a hagyományos meghajtókon. Az MTBF, amelynek jelentése (Mean Time Between Faliures) az az (meghibásodások közötti átlagos idő), ez jelzi az átlagos időt órában kifejezve, amely idő alatt a berendezés hibátlanul működik. A WD egyszerűen  rugalmasabb és megbízhatóbb, mint a hagyományos asztali számítógép meghajtók, még az ára is kedvezőbb, ezért is melegen ajánljuk Neked a NAS-hoz!


NASware - a titok a technológiában rejlik

Ez a fejlett firmware biztosítja a zökkenőmentes integrációt, szigorú adatvédelmi és optimális teljesítményt nyújt a RAD és NAS környezetben. Egyedi algoritmusok a NASware teljesítmény finomhangolására, csökkenti az energiafogyasztás költségeit és ezzel több pénz marad a pénztárcádban. Az alacsonyabb energiafelhasználás szintén csökkenti a meghajtó túlmelegedését és még jobban megnöveli a megbizhatóságát és tartósságát. Az intelligens hibajavító rendszer megakadályozza, hogy a RAID meghajtók azért legyenek használhatatlanok, mert túlságosan hosszú ideig tart a hibajavítás utáni helyreállítás. Amikor váratlan áramkimaradás következik be, a NASware szintén biztosítja az utasítások befejezését mielőtt kikapcsolja a meghajtót.

A rendszerintegráción kívül még milyen más értékes tulajdonságai vannak?

  • Képátvitel támogatása - a NASware büszkélkedhet az ATA Streaming Feature Set -tel való kompatibilitással, ami elengedhetetlenül fontos az olyan audiovizuális adattárak használata szempontjából, mint például a Windows Media Center.
  • SMART Command Transport (SCT) - NASware segítségével a monitoroz és a teljesítmény mérésén keresztül nyomonkövethetővé teszi a meghajtó teljesítményét, a  SMART parancs készlet képes megjeleníteni az olyan adatokat, mint a hőmérséklet profilok, statisztikák, meghajtó hozzáférés és így tovább ...a NASware is kínál hőmérséklet mérést, melynek maximális eltérése ± 1 ° C
  • Power Management ( Energia felügyelet) - lehetővé teszi, hogy optimalizálja az energiafelhasználást a rendszeren belül a NAS.közreműködésével.
  • BIC teljesítmény - Az optimalizált keresés adja a BIC értéket egy csökkentett energiafogyasztási és a zaj szinten.


3D Active Balance Plus

A továbbfejlesztett technológia a kettős egyensúly biztosítására szolgál, amellyel jelentősen megnöveli a meghajtó teljesítményét és megbízhatóságát. A merevlemezek, amelyek nincsenek megfelelően kiegyensúlyozva, olyan rendszerekben ahol több meghajtó is található, ez túlzott rezgést és zajt okozhat, csökkenti a meghajtó élettartamát és idővel csökkenti a teljesítményét is.

Tehát miért érdemes a WD Red-et választani?

  • Kielégíti a NAS sajátos szükségleteit - az asztali merevlemezeket asztali számítógépekben való használatra tervezték és mikor együtt használják a NAS és RAID rendszerekkel, akkor  messze a legjobb teljesítményt nyújtanak és biztosítják az érzékeny adatok védelmet .
  • Kompatibilitás - Az asztali számítógépekhez való merevlemezes meghajtók integráláa a NAS rendszerbe problémás lehet.
  • Megbízhatóság - asztali merevlemezes meghajtók nem képesek a hosszú távú és folyamatos munkára magas hőmérsékleten, a 24/7 környezetben biztosan cserben hagyják
  • Rendszer hibajavítás - asztali merevlemezes meghajtókat nem tervezték RAID környezetben való használatra, és olyan illesztőprogramot tartalmaz, amely megakadályozza a RAID meghajtó beavatkozását, amikor ez a RAID adattömb meghibásodásához vezet. A RAID rákövetkező helyreállítása a felhasználóknak felesleges időt és erőfeszítést jelent.
  • Zaj és rezgés - az asztali meghajtók nincsenek optimalizálva, hogy a lehető legkevesebb zajt és vibrációt bocsássanak ki. Amellett, hogy csökkenti a felhasználó kényelmét és a NAS rendszerekbe való beépítése esetén fennáll a veszélye, hogy csökkenti a megbízhatóságot és tartósságot.

Műszaki adatok:
alap:
Kapacitás: 1 TB (1000204 MB)
Szektorok: 1953525168
Interfész: Serial ATA 6 Gb s
Egyéb: Advanced Format (AF), a Serial ATA csatlakozó
Teljesítmény:
Átviteli sebesség a pufferből a hostig: 6 Gb/s (max.)
Átviteli sebesség host <-> meghajtó: 150 MB/s (tipikus)
Buffer (cache): 64 MB
Sebesség: IntelliPower (változó)
A megbízhatóság és adatintegritás:
Nem megújítható olvasási hiba (bit per olvasat): <1 az 1014-ből
A ciklusok száma terhelés/release: 600000
MTBF: 1.000.000 óra
Áramellátási követelmények:
Read / Write: 3,7 W
Idle: 3,2 W
Stand-by: 0,6 W
Alvó üzemmód: 0,6 W
Környezet:
Működési hőmérséklet: 0-70 ° C
Zaj Idle: 21 dBA
Zaj keresésekor: 22 dBA
Kivitel:
Méret: 3,5 "
Méretek: 26 x 147 x 102 mm (magasság x szélesség x mélység)
Tömeg: 450 g
Megjegyzés:Ez a termék nem működik önmagában, és szakszerű beszerelést szükségeltet.

Paraméterek

Tulajdonságok

Írástechnika CMR
Work Load Rate 180 TB/év
Kód:  XXFW233a1
Termékszám:  WD10EFRX

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20