Oldal frissítése

Alza PC GameBox – Logitech edition

AlzaPC GameBox Logitech Edition

AlzaPC GameBox Logitech Edice – a játék még sosem volt ilyen egyszerű

Az AlzaPC GameBox Logitech Edition gamer PC-k a legendás svájci Logitech játékkiegészítő gyártóval való együttműködésünk eredménye. Ezeket az összeállításokat a gamerek számára terveztük és állítottuk össze, függetlenül a kedvenc műfajuktól és képességüktől. Így mindenki elmerülhet a részletgazdag virtuális világban, mindenféle probléma nélkül. Ráadásul minden AlzaPC-t precíziós Logitech tartozékokkal szállítunk, amelyek világszerte a kezdő és profi játékosok kedvencei. Szerezd be az új AlzaPC GameBox Logitech Edition gamer PC-t, szerezz előnyt riválisaiddal szemben, és élvezd a játékot úgy, mint még soha.

AlzaPC GameBox Logitech Edition

Az AlzaPC GameBox Logitech Edition gaming PC-k bármilyen játékkal megbirkóznak

Minden AlzaPC GameBox Logitech Edition gamer összeállítás nagy teljesítményű, kiváló minőségű és modern alkatrészekkel van felszerelve. A számítógép agya az Intel legújabb, 14. generációs Raptor Lake Refresh processzora, akár 20 maggal és akár 5,6 GHz-es frekvenciával. A 32 GB RAM-mal együtt megalkuvást nem ismerő teljesítményt garantál még igényes multitasking során is. A tökéletes képi teljesítményről az NVIDIA 40-es sorozatú grafikus kártyái gondoskodnak, amelyek innovatív architektúrájuknak köszönhetően teljes részletgazdagságot, valósághű raytracinget és képszakadás nélküli, egyenletes képkocka sebességet biztosítanak. Természetesen az AlzaPC GameBox Logitech Edition PC-k gyors, 2 TB-os SSD-lemezzel rendelkeznek az összes játékodhoz, valamint több USB-porttal a divatos Logitech kiegészítőkhöz.

Játssz úgy, mint egy profi a fantasztikus Logitech PRO G gamer kiegészítőkkel

Szerezz be egy használatra kész Logitech G PRO sorozatú gamerfelszerelést az AlzaPC GameBox Logitech Edition készülékeddel. A G PRO X SUPERLIGHT vezeték nélküli egér a professzionális játékosok körében az egyik legnépszerűbb egér, köszönhetően könnyű súlyának, precíz érzékelőjének és alacsony reakció idejének. A G PRO TKL LIGHTSPEED mechanikus billentyűzet hosszú élettartammal, gyors reakciókkal és világhírű kapcsolókkal rendelkezik. A Logitech G PRO X 2 LIGHTSPEED vezeték nélküli fejhallgató ezután kényelmes kialakításával, kiváló mikrofonjával és - ami a legfontosabb - tiszta, kiegyensúlyozott 3D hangzásával emelkedik ki a konkurencia közül.

Logitech G PRO gamer kiegészítők
Az összes ennyiből: 12

Alza PC GameBox – Logitech edition

A Alza PC GameBox – Logitech edition kategóriában összesen 12 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.

Nem elérhető

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15