Oldal frissítése

GAMDIAS HEBE V2

3,0 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GAMDIAS HEBE V2

Fejhallgató GAMDIAS HEBE V2 modern forma és kristálytiszta hangot. Ezek nagy részére a játékot, zenét hallgatni, és felhívja egy számítógép segítségével. Könnyű kialakítás biztosítja a kényelmet még hosszú ideig tartó használat esetén. Fejpánt állítható több szinten, hogy optimálisan illeszkedjen bármilyen fejét. A fülpárna izolálja a környezeti zajt, ami zavarja meg semmi, és csak akkor fizet a játékot, vagy zenét hallgat.

Fejhallgató használata élenjáró 50 mm-es neodímium mágnessel (NdFeB) élő magas, tiszta közép- és a mély basszus egy nagy teljesítmény. Headset széles körét öleli fel a hang keletkezik, és így közvetíteni egy élmény, mintha a játék, vagy egy koncerten. Ön minden bizonnyal értékelni a vezető alkalmazkodni a kábel és a mikrofon helyzetét. 

A headsetet kétféle levehető vezetékeket: csatlakoztassa a számítógéphez egy kábellel egy pár aranyozott 3,5 mm-es jack csatlakozó, akkor az okostelefon kábellel egyetlen kvadrupol jack csatlakozó.

Paraméterek

Szín

Szín Fekete
Kód:  GAM051c
Termékszám:  GHS3300

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15