Oldal frissítése

A GAMDIAS HADES Extension Optical

4,5 11 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A GAMDIAS HADES Extension Optical

A GAMDIAS HADES Extension jó adottságokkal rendelkezik a játékélmény növeléséhez. A kezed precíziós pozícionálását a 3200 DPI érzékelő biztosítja. Az érzékelés maximalizálása érdekében a készülék gyors, 1000 Hz-es jelzési frekvenciával rendelkezik. Ennek köszönhetően még a legvadabb helyzetekből is kikerülhetsz. A gombok 10 millió kattintásos teszten estek át, így még a sok kattintást igénylő játékok esetében is megállják a helyüket. A professzionális, ergonomikus kialakítás szimmetrikus külsőt eredményez, amely még a hosszú órákon át tartó játékok során is nagyszerű kényelmet garantál.

A modell előnye a könnyen cserélhető, testre szabható panel, a háttérvilágítás részletes beállítása, valamint a HERA gomb, amely a készülék hivatalos oldalára irányít a legújabb alkalmazások megjelenítésével. Az egér fejlett vezérlő funkciókkal is el lett látva: számos gomb és profil beállítására van lehetőség. Az egyszerűen programozható gombok jelentősen növelik a játékos hatékonyságát azáltal, hogy egymás utáni parancsokat állít be egyetlen gombhoz. Készítsd komplett makrókat, billentyűparancsokat, operációs rendszer szolgáltatásokat, vagy ellenőrizd a lejátszót. A kiválasztott beállítások eltárolódnak a belső memóriában.

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 8,13 cm
Magasság 4 cm
Mélység 12,45 cm

Csatlakozás

Csatlakozási mód Vezetékes

Egér használata

Típus Gamer
Felhasználási mód szerint Szimmetrikus

Érzékelő

Érzékenység 3 200 DPI
Technológia Optikai

Egérgombok

Gombok száma
Görgő Hagyományos

Egyéb jellemzők

Háttérvilágítás Többszínű
További tulajdonságok Cserélhető fedelek, Felhasználói profilok

Szín

Szín Fekete
Kód:  GAM021a
Termékszám:  GMS7001

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15