Oldal frissítése

GAMDIAS EROS V2

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GAMDIAS EROS V2

A GAMDIAS EROS V2 Gaming fejhallgatók modern formája és kristálytiszta hangzása van. A fejhallgatók 50 mm-es neodímiummágneseket (NdFeB) használnak hangos magasságok, világos basszus és mély basszusok számára, jó teljesítményt nyújtva. A fejhallgató széleskörű hangminőséget nyújt, és élményt nyújt, mintha a játéApproxan vagy a 7.1 surround hangzású koncerten játszana.

A GAMDIAS EROS V2 játékgép fejhallgatóinak legfontosabb jellemzői

  • Virtuális 7.1 hang
  • Rich basszus 50mm-es váltókkal
  • Kényelmes fülpárnák
  • Állítható mikrofon
  • 3,5 mm-es csatlakozón vagy USB-n keresztül csatlakoztatható

Kényelmes és sokoldalú fejhallgató

Nagyszerű segítséget jelentenek a játékok, zenehallgatás és PC-hívások készítésében . A könnyűszerkezet biztosítja jólétét még hosszú használat esetén is. A fej ív több szintre állítható, hogy optimálisan illeszkedjen minden fejhez. A párnázott füldugók elszigetelik a környező zajokat, hogy semmi ne zavarhasson, és csak zenét hallgasson vagy játsszon. Biztosan értékelni fogják a vezetőt a kábelen és beállítják a zajcsökkentő mikrofon helyzetét.

Kód:  XXGAM050c
Termékszám:  GHS3200

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15