Oldal frissítése

Gallet VEN 76S Lestre

4,3 3 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet VEN 76S Lestre

A Gallet VEN 76S Lestre álló ventilátor jó szolgálatot tesz a forró nyári napokon, amikor szinte lehetetlen megfelelően szellőztetni a lakásban vagy az irodában. Figyelemreméltó, 40 W teljesítményével lehetőséged van lehűteni a lakásbelsőt. Könnyedén kihasználhatod az oszcillációs opciót a jobb légáramlás biztosítása érdekében. Szükség szerint választhatsz a három sebességfokozat és erősség közül így biztosítva az ideális légáramlást. A Gallet ventilátor zajszintje max. 60 dB.


A Gallet VEN 76S Lestre álló ventilátor legfontosabb jellemzői 

  • 3 légáramlás
  • Könnyű és intuitív kezelés
  • Gallen VEN 64 Lestre ventilátor kompakt méretekkel
  • Oszcillációs funkció a szélesebb hatótávolságért
  • Tökéletes stabilitás a csúszásgátlós lábakkal ellátott, masszív, kereszt formájú talpnak köszönhetően
  • Állítható magasság: 120 cm-ig

A Gallet VEN 76S Lestre ventilátort egyszerű irányítani

A Gallet VEN 76S Lestre ventilátoron három különböző légáramlás közül választhatsz az igényeidnek megfelelően. Nagy előnye a fúvásirány beállítása a praktikus oszcillációs funkciónak köszönhetően. Nincs is jobb, mint a tökéletes és kellemes levegő a lakásban.

A Gallet VEN 76S Lestre ventilátor tökéletesen stabil

A Gallet VEN 76S Lestre ventilátor lapátjainak az átmérője 40 cm. Ha szükséges, beállíthatod a készülék magasságát is. Ennél a modellnél max. 120 cm-es magasság áll a rendelkezésedre. Nem kell aggódnod a felborulás miatt sem, hiszen a ventilátor tökéletesen stabil a masszív, csúszásmentes lábakkal ellátott kereszt alakú talpnak köszönhetően.

Első a biztonság

A Gallet VEN 76S Lestre ventilátor biztonságos működését a lapátokat védő fémrács adja. Nem kell aggódnod a kellemetlen balesetek miatt, ha a gyermekeket felügyelet nélkül hagyod a közelében. A rendelkezésedre áll egy praktikus, 1,5 méteres hosszúságú tápkábel is.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Maximális zajszint 60 dB
Teljesítményfelvétel 40 W
Sebességfokozat 3
Lapátok átmérője 40 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Állítható magasság
Minimális magasság 120 cm

Típus

Típus Álló
Kód:  GALVE798
Termékszám:  GALVEN76S

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15