Oldal frissítése

Gallet VEN 73T Blizzard

15 690 Ft

Gallet VEN 73T Blizzard

Gallet VEN 73T Blizzard ventilátor

Készülj fel a forró nyári napokra egy minőségi ventilátorral! A Gallet oszlopventilátora 45 W-os, csendes motorral és három légfúvás sebességgel rendelkezik. Ennek köszönhetően hálószobába is alkalmas, ahol kellemesebbé teszi a fülledt nyári éjszakákat. A pengéket fémrács védi, így nem okos sérülést. Természetesen az oszcillációt is beállíthatod, amelynek köszönhetően a ventilátor nagyobb területet tud lefedni. Az oszlopszerkezet és a 73 cm-es magasság minden háztartásban megtalálja a helyét, és nyaralókba vagy vendéglőkbe is ideális.

Gallet VEN 73T Blizzard ventilátor

Egyszerű használat

A Gallet VEN 73T Blizzard ventilátort kényelmesen, közvetlenül a tetején vezérelheted egy tekerőgomb segítségével. 3 légfúvás sebességet kínál, valamint az oszcilláció beállítását, hogy nagyobb területet fedjen le.

Gallet VEN 73T Blizzard ventilátor

A Gallet VEN 73T Blizzard ventilátor csendes működése

Többé nem fogsz felébredni a nyári éjszakákon! A Gallet ventilátor csendes működésének köszönhetően nem zavar az alvásban. Zajszintje nem haladja meg az 50 dB(A) értéket. Egy hosszú, 1,5 m-es kábellel is büszkélkedhet, amely lehetővé teszi a ventilátor távolabbi elhelyezését az elektromos aljzattól. A Gallet VEN 73T Blizzard elegáns megjelenése is kellemes bónusz. A ventilátort alapvetően bárhol elhelyezheted, hiszen modern kiegészítőként is szolgál.

Paraméterek

Tulajdonságok

Maximális zajszint 50 dB
Minimális zajszint 50 dB
Teljesítményfelvétel 45 W
Sebességfokozat 3
Funkciók Oszcilláció, Hűtés
Tulajdonságok Állítható dőlésszög, Túlterhelés elleni védelem

Típus

Típus Oszlop

Szín

Szín Fehér

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  GALven69
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GALVEN73T

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15