Oldal frissítése

Gallet VEN 56 Lestre

4,5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet VEN 56 Lestre

Kényeztesd magad kellemes levegővel a munkahelyeden, a nyaralódban vagy a forró nyári hónapokban. A kellemes klíma kialakításában segít neked a Gallen VEN 56 Lestre ventilátor, amely két különböző sebességű légáramlást kínál. A Gallen VEN 56 Lestre ventilátor használata rendkívül egyszerű, továbbá csúszásmentes lábakkal rendelkezik, amelyek tökéletes stabilitást biztosítanak. A készülék zajszintje nem haladja meg a 60 dB-t. 


Gallen VEN 56 Lestre asztali ventilátor legfontosabb jellemzői 

  • Két légáram
  • Könnyű és intuitív kezelés 
  • A Gallen VEN 56 Lestre ventilátor kompakt méretekkel rendelkezik
  • Oszcillációs funkció a szélesebb hatótávolságért
  • Praktikus, csúszásgátlós lábak
  • Tökéletes stabilitás az asztalon

A Gallen VEN 56 Lestre ventilátor két sebességfokozatot kínál

A Gallen VEN 56 Lestre ventilátoron két légáramot állíthatsz be egyéni igényeidnek megfelelően. További előnyei közé tartozik a dőlésszög beállítása, valamint az oszcilláló mozgás. Nincs is jobb, mint a tökéletes és kellemes levegő egy lakásban a forró nyári napokon. 

A Gallet ventilátort rendkívül egyszerű vezérelni

A Gallen VEN 56 Lestre könnyen és gyorsan kezelhető. A praktikus gombok segítségével könnyedén kiválaszthatod a készülék két sebessége közül az egyiket. A ventilátort közvetlenül az asztalra helyezheted, mivel csúszásgátlós lábai megakadályozzák a nem kívánt elmozdulást. 

Első a biztonság

A Gallen VEN 56 Lestre biztonságos működését a lapátokat védő fémrács adja. Nem kell aggódnod a kellemetlen balesetek miatt, ha a kisgyermekeket felügyelet nélkül hagyod a közelében. A rendelkezésedre áll egy 1,5 méteres tápkábel is.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Maximális zajszint 60 dB
Teljesítményfelvétel 25 W
Sebességfokozat 2
Lapátok átmérője 23 cm
Funkciók Oszcilláció
Tulajdonságok Állítható dőlésszög
Maximális magasság 36,5 cm

Típus

Típus Asztali
Kód:  GALVE774
Termékszám:  GALVEN56

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10