Oldal frissítése

Gallet VEN 11T Lestre

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet VEN 11T Lestre

Minőségi és mégis tetszetős kialakítású ventilátort keresel otthonra? A Gallet VEN 11T Lestre oszlop ventilátor nemcsak elegáns designjával, hanem felépítésével is le fog nyűgözni. Kompakt méreteinek és oszlop formájú alakjának köszönhetően kisebb helyiségekben is alkalmas, például nyaralóba, irodába vagy kisebb lakásokba. A készülék zajszintje nem haladja meg az 52 dB-t.


A Gallet VEN 11T Lestre oszlop ventilátor legfontosabb jellemzői

  • 3 különböző légáram
  • Könnyű és intuitív kezelés
  • Gallet VEN 11T Lestre ventilátor kompakt méretekkel
  • Oszcillációs funkció a szélesebb hatótávolságért
  • Praktikus időzítő, akár 120 perc beállítással
  • Fogantyú a ventilátor könnyű hordozásához

Gallet VEN 11T Lestre ventilátor praktikus időzítővel

A Gallet VEN 11T Lestre kényelmes használatához hozzájárul az időzítő is, amelyet max. 120 percre állíthatsz be. Az elforgatható gombbal add meg a kívánt időintervallumot, és minden másról a készülék gondoskodik. Az idő lejárta után a ventilátor automatikusan kikapcsol.

A Gallet VEN 11T Lestre ventilátort egyszerű kezelni

A Gallet VEN 11T Lestre ventilátor három légáram-sebességet kínál, ezek közül igényeid szerint választhatod ki a legmegfelelőbbet, így biztosíthatod a kellemes klímát. A készülék kezelése a praktikus gomboknak köszönhetően egyszerű és intuitív. A Gallet VEN 11T Lestre ventilátor oszcillációs funkcióval rendelkezik, így beállíthatod, hogy merre fújja a készülék a levegőt.

Fogantyú a ventilátor könnyű hordozásához

A Gallet VEN 11T Lestre ventilátort bárhová viheted a praktikus fogantyúnak köszönhetően, amely megkönnyíti a hordozást. Mindig mindent a saját igényeidhez igazíthatsz. Ehhez a megfelelő hosszúságú, 1,85 méteres tápkábel is hozzájárul.


Paraméterek

Szín

Szín Fehér

Tulajdonságok

Maximális zajszint 52 dB
Teljesítményfelvétel 35 W
Sebességfokozat 3
Funkciók Oszcilláció, Időzítő
Tulajdonságok Lapát nélküli
Maximális magasság 74,5 cm

Típus

Típus Oszlop
Kód:  GALVE804
Termékszám:  GALVEN11T

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20