Oldal frissítése

Gallet MS 590BOT

4,5 14 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet MS 590BOT

A Gallet MS 590BOT hordozható 500 ml-es palack a GALLET MILLAU MS 590 sport turmixgép tartozéka. Ez egy praktikus, fehér keverőedény, amely alkalmas olyan italok elkészítésére, amelyet különösen sportolók és azok számára ajánlunk, akik szeretnék betartani a megfelelő étrendet vagy saját, speciális étrendjüket. Ezek az italok friss gyümölcs és tej koktélokat, magas fehérje tartalmú italokat, turmixokat, illetve vegyes alkoholos vagy alkoholmentes italokat tartalmaznak. A palack előnye a kompakt, vékony kialakítás, amely lehetővé teszi az egyszerű használatot és tárolást, kényelmesen illeszkedik a hűtő ajtajába és fel van szerelve lógató hurokkal.

Fő előnyei

  • Hordozható keverőedény
  • Friss és egészséges italok előállítására alkalmas
  • Egyszerű használat
  • Lógató hurok
  • Kényelmes hordozható
  • Vezetés, séta és sport közben is használható
  • Mikrohullámú sütőben történő melegítésre alkalmas
  • Mosogatógépben is lehet mosni

Egészséges italok kényelmes fogyasztása

A keverőedény további kényelmi funkciója, hogy könnyedén magunkkal vihető bárhova - vidd magaddal munkába, iskolába, játszótérre vagy sportpályára. Az autós italtartókkal kompatibilis méretének köszönhetően utazás közben élvezheted kedvenc italodat vezetés közben is. A fedél nyílása lehetővé teszi, hogy séta és vezetés közben elegendő mennyiségű italt fogyassz, mivel a fedelének nyitója nagyon stabil és zárt helyzetben is megakadályozza, hogy a folyadék kiboruljon. A Gallet palack mikrohullámúsütőben történő melegítésre is használható. A felülete könnyen mosható akár mosogatógépben is. Egészségtudatos gyártásának köszönhetően nem tartalmaz ártalmas BPA szénhidrogént.
Műszaki adatok:
Űrtartalom:
500 ml-es
Méretek:
7,6 x 8 x 24,5 cm
Tömeg:
0,130 kg
Szín:
Fehér

 

 

 

Paraméterek

Űrtartalom

Űrtartalom 0,5 l

Méretek

Átmérő 7,5 cm
Magasság 24,5 cm

Kompatibilitás

Gyártó Gallet
Típus MS 590

Tulajdonságok

Anyag Műanyag
Alkalmas Mosogatógépbe
Felszerelés Szíj

Szín

Kulacs színe Világos
Tető színe Fehér

Tömeg

Tömeg 130 g

Csomagolás

Kulacsok száma a csomagban 1
Kód:  GALACC001
Termékszám:  GALMS590BOT

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10