Oldal frissítése

Gallet MIX 332

3,9 13 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet MIX 332

A Gallet MIX 332 kézi mixerrel hatékony motorjának köszönhetően kényelmesen mixelhet, habot verhet, vagy krémeket keverhet , valamint  dagaszthat keményebb tésztákat is. Teljesítményét szükség szerint 5 fokozat közül állíthatja be és az azonnali maximális teljesítmény elérését pedig a MAX gomb biztosítja.
    
A levehető tartozékoknak köszönhetően a mixer összeszerelése nagyon gyors és egyszerű, ugyanúgy, mint a karbantartása. Tartozékaihoz tartozik a műanyag mixelő tartozék, 2 extra hosszú habverő lapát egyedülálló dizájnnal és 2 dagasztó horog, úgyhogy remek krém leveseket, vagy puha buktákat lehet könnyedén elkészíteni vele.
 
Ezeknek az extra hosszú rozsdamentes habverő lapátoknak köszönhetően a készülék egyedülálló. Speciális formája  felgyorsítja a munkát.Tesztelése közben tojás fehérje habot vertek fel 3 tojásból. A speciális lapátjának köszönhetően már 30 másodpercen belül kész volt a hab (a konkurenciával szemben, akik ezt a mennyiséget  akár 1 percen belül dolgozták fel) és a 200 ml-ből készült tejszínhab már 40 másodpercen belül elkészült (a konkurencia 1 perc és annál több idejéhez képest).
 
A kézi mixer nagy előnyét a fogantyú ergonomikus dizájnja jelenti, amely kemény és biztonságos fogást és kényelmesebb vezérlést biztosít.

Kézi habverő

 

* Teljesítmény felvétel 300 W
* Habveréshez, dagasztáshoz és mixelésre alkalmas
* 5 fokozatú sebesség szabályozás teszi lehetővé a megfelelő sebesség beállítását igénye szerint
* TURBO gomb a maximális fordulatszámért
* Ergonomikus fogantyú
* Gomb a horgok és habverők könnyű felszabadításához
* Könnyű és gyors összeszerelés
* Könnyű karbantartás
* Tápkábel hossza 1,4 m

Tartozékok:


– műanyag botmixer
– 2 extra hosszú habverő (220 mm)
– 2 dagasztó horog

Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítmény 300 W
Sebességfokozat 5
Funkciók Dagasztás, Habverés

Kiegészítők

Tartozékok Dagasztókar, Habverők

Teljesítmény és sebesség

Teljesítmény 300 W
Kód:  GALMR002
Termékszám:  GALMIX332
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15