Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Gallet GRI 219

5 6 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet GRI 219

Készíts csodálatosan ropogós és ízletes pirítóst az otthonodban a Gallet GRI 219 kenyérpirítóval, amelyet elfogyaszthatsz reggelire, napközben harapnivalóként vagy vacsorára is. A praktikus működésjelző fény tájékoztat arról, ha a készülék éppen működésben van. A készülék kiolvasztás funkcióval is rendelkezik, sőt, képes az olyan nagyobb pékáruk megpirítására is, mint a zsemle vagy a briós. A Gallet kenyérpirító használata és karbantartása egyszerre könnyű és gyors. Használat után húzd ki és ürítsd ki a készülék morzsatálcáját. A fehér-szürke színű modern formatervezésével ízléses kiegészítése lehet a konyhának.


A Gallet GRI 219 kenyérpirító főbb jellemzői

  • Gallet GRI 219 kenyérpirító fehér-szürke színben
  • Segít a ropogós és ízletes pirítós készítésében minden nap
  • Kiolvasztás funkcióval
  • STOP funkció a pirítás azonnali leállításához
  • Lehetőség nagyobb péksütemények pirítására
  • Könnyű és gyors működés
  • Sütés után csak húzd ki és ürítsd a morzsatálcát
  • Egyszerre 2 szelet kenyér fér el benne

Az ízletes és ropogós pirítós gyors elkészítése és könnyű karbantartás

A Gallet GRI 219 kenyérpirító nem csak modern designjával, hanem gyors pirítási teljesítményével is lenyűgöz, utóbbi igazán hasznos lehet, hogyha éppen éhes vagy. Természetesen a STOP funkcióval azonnal félbeszakíthatod a kenyérpirítás folyamatát.

A Gallet GRI 219 kenyérpirítóval kiolvaszthatod a kenyeret

Ropogós pirítós reggelire, napközben vagy vacsorára? A Gallet GRI 219 kenyérpirítóval ez nem jelent problémát! A praktikus kiolvasztás funkciójával fokozatosan olvasztja ki a lefagyasztott pékárut. A nagyobb méretű kenyérszeletek, zsemle vagy kifli sem okoznak gondot számára. A készülék működésjelző fénye tájékoztat arról, hogy az éppen működésben van.

A kenyérpirító könnyű és gyors karbantartása

Minden bizonnyal nagyra értékeled majd a Gallet GRI 219 kenyérpirító gyors és könnyű karbantartását. Egyszerűen húzd ki és ürítsd ki a morzsatálcáját. Mindezt néhány másodperc alatt elvégezheted.


Paraméterek

Szín

Szín Szürke

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 800 W
Anyag Műanyag, Fém
Pirítós szeletek száma 2

Funkciók és tartozékok

Funkció Sütési idő beállítása, Kiolvasztás, Azonnali befejezés gomb, Fényjelzés
Tartozékok Kivehető morzsatálca
Kód:  GALTP538
Termékszám:  GALGRI219

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05