Oldal frissítése

Gallet GALCUV962

4,5 36 értékelés
Leárazás -13 %
16 990 Ft 19 490 Ft

Gallet GALCUV962

Gallet GALCUV962

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a képre!


Egészséges ételek pillanatok alatt

Használd a Gallet párolóedényt egészséges ételek elkészítéséhez friss és fagyasztott zöldségekkel, hússal, hallal és a tenger gyümölcseivel. A klasszikus élelmiszer-elkészítési módokkal összehasonlítva a párolás során megőrződnek a nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok és aromaanyagok. Értékelni fogod, hogy a párolás során az étel nem ragad le, nem kell kevergetni, és megtartja alakját és  konzisztenciáját.


Gyors előkészítés

A párolóedény előnye a nagyon gyors gőztermelés, amely a speciális elválasztónak köszönhetően már 30 másodperc után termelődni kezd. A párolóedény egy főedényből és három átlátszó edényből áll összesen 8,5 literes űrtartalommal. A víztartály térfogata 1 liter.


Gazdag felszereltség

Az edény egy 60 perces időzítővel rendelkezik, amely hangjelzést is ad. A csomag részét képezi egy rizsfőző edény és egy tojástartó is. A könnyebb tárolás érdekében az edények egymásba illeszthetők.


Könnyű kezelhetőség 

A könnyebb használat érdekében a víz kívülről adagolható. Az eszköz automatikus kikapcsolás funkcióval is rendelkezik. Az üzemeltetés biztonságáról két lámpa gondolkodik, amelyek a működést és a melegítést jelzik.


Paraméterek

Típus

Típus Párológép

Űrtartalom

Űrtartalom 8,5 l

Funkciók

Funkciók Mosogatógépben mosható, Időzítő, Auto kikapcsolás, Hőmérséklet szabályozás, Hűtőzónák
Kiegészítők Rizs tál, Fedő

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 900 W
Lábas anyaga Műanyag
Űrtartalom 8,5 l

Tárolók száma

Tárolók száma 3 db
Kód:  GALHP001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  CUV962
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20