Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Gallet Body fat Fler PEP 712

4,5 90 értékelés
8 490 Ft

Gallet Body fat Fler PEP 712

Otthonod egyik elegáns darabja nem más, mint a Gallet Body fat Fler PEP 712 digitális személymérleg, amely testösszetétel elemzésre is alkalmas. Ez a fekete készülék fehér, indiai mandala motívumával már első látásra is lenyűgöző. Használata rendkívül egyszerű: amint rálépsz, a készülék automatikusan bekapcsol, 20 másodperc inaktivitás után pedig automatikusan kikapcsol.



Okos segítőtárs

A mérleg memóriája akár 10 felhasználó adatainak tárolására is képes, így nem kell minden egyes méredzkedésnél újra beírni a paramétereidet. Tárolja a magasságot, a nemet és az életkort. Az adatok bevitele után a készülék megméri a jelenlegi súlyodat és a bioelektromos impedancia analízis segítségével kiszámolja a testedben lévő zsír, víz, izom és csont tömegét. Ennek köszönhetően sokkal részletesebb képet kaphatsz a testedről.



Szép és strapabíró

A készülék maximum 150 kg-ig mér, 100 grammos mérési pontossággal, három súlyegységben: kg / lb / st. A mérleg felülete 6 mm-es edzett üvegből készült, amely egyszerű tisztíthatóságot biztosít. A dekoratív motívum az üvegfelület alatt található, így nem fenyegeti a károsodás vagy a torzulás veszélye.


Mindig tiszta és olvasható

A mérleg egy jól olvasható, nagyméretű, kék háttérvilágítással rendelkező LCD kijelzővel lett ellátva, amely tisztán jelzi ki a mért értékeket.


A Gallet Body fat Fler PEP 712 személymérleg főbb jellemzői

  • Digitális személymérleg 10 felhasználó számára rendelkezésre álló memóriahellyel
  • Testösszetétel elemző
  • Maximum 150 kg-ig
  • 6 mm-es edzett üvegfelület
  • Elegáns kivitelezés
  • Nagyméretű LCD kijelző kék háttérvilágítással
  • Automatikus kikapcsolás 20 másodperc inaktivitás után

Paraméterek

Tulajdonságok

Mérleg típusa Digitális diagnosztikai (plusz funkciókkal)
Terhelhetőség 150 kg
Funkciók Testzsír mérés, Izomtömeg mérés, Testvíz mérés, Adattárolás
Mérési pontosság 100 g

Anyag

Mérőfelület anyaga Üveg

Konnektivitás

Elem típusa AAA

Szín

Szín Fekete
Kód:  GALVO007
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  GALPEP712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10