Oldal frissítése

Gallet ASP 120 Vernon

4,2 43 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gallet ASP 120 Vernon

A Gallet ASP 120 Vernon termék tökéletesen ötvözi a megfizethető árat a kiváló minőséggel. Az Ön kiválói segédje lesz, amibe hamarosan annyira beleszeret, hogy még az unalmas takarítás otthonában, irodájában vagy nyaralójában is szórakoztató tevékenységgé fog válni. Ez a készüléken nem csak időt takarít meg Önnek, hanem kedvet is csinál a takarításhoz.

Porzsák nélküli porszívó

* A gazdaságos és energiatakarékos motor magas szívóteljesítménnyel
* Portartály űrtartalma: 1 l
* Minőségi HEPA-szűrővel
* Egyszerű összeszerelés a gyors használat érdekében
* Működési sugara: 8 m
* Szabályozható szívó erő, a szívócső fogantyúján lévő mechanikus vezérlőnek köszönhetően

* Praktikus méretek és alacsonyabb súly, amely a könnyű használatot és tárolást teszik lehetővé
* 360 fokban forgatható kerekekkel a porszívó könnyű forgatásához 
* Puha kerekek, amelyek alkalmazkodnak a sima padlókhoz (pl. fa, úszó padló, PVC, vinil, linoleum, marmoleum, stb.)
* Automatikus kábeltekerő funkció
* Modern és elegáns dizájn
* Akusztikus zajszint: 82 dB(A)
* Teljesítmény felvétel: 1000 W

* Tökéletes minden háziasszony számára
* C energiaosztály

CSOMAGOLÁSBAN LÉVŐ TARTOZÉKOK


* Univerzális padló szívófej eltávolítható kefével
* Résszívófej - a szűk és nehezen elérhető helyek porszívózására alkalmas.
* Finom szőrű keféje olyan helyeken segít, ahol el kell távolítania a port és pókhálót (bútorokon, falakon, vagy képeken)
* Kárpit szívófej - puha textil felületekhez, például ülőgarnitúrák, vagy párnák porszívózására való.
* Szívócsövek - Fémes teleszkópos szívócső teszi lehetővé az ideális magasság beállítását a felhasználó magassága alapján

A takarítás bajnoka

Az 1000 wattos öko motor elegendő teljesítményt nyújt ahhoz, hogy a szoba padlóján a legkisebb porszemet is felszívja. A HEPA szűrő biztosítja, hogy a termékből kiáramló levegő ne okozzon legyen tele káros baktériumokkal. Ennek hála ezek a készülékek megfelelő környezetet teremtenek az allergiás betegek, valamint a háziállatos családok számára. A termék akkor is környezetbarát, ha a tisztítás után a szobában tartózkodó személy továbbra is a helyiségben marad. Az 1 literes tartály ugyanúgy működik, mint a porzsákok. Ugyanakkor meg kell említenünk a papírzacskók szükségtelenné válásából eredő előnyöket, mert a tartályt nagyon egyszerűen tisztán tarthatja, és természetesen mindez anyagi megtakarítás is jelent, mert nem kell több porzsákot vásárolnia. A készülék működési sugara 8 méter. A szívófejeket úgy alakítitták ki, hogy még nehezen elérhető helyen is jól használhatóak legyenek.

A csomagolás részét képezi egy univerzális padlófúvóka, amelynek nagy keféje van,így kiválóan alkalmas a szőnyegek és a sima felületek porszívózására. A réstisztító fúvókája szinte bárhová könnyű hozzáférést biztosít. A kefe puha sörtékkel gondoskodik a gondos kezelést igénylő bútorok karbantartásáról. Végül, de nem utolsó sorban a fém teleszkópos csőve, amely lehetővé teszi a magasság egyszerű beállítását, így ha mi magunk nem érnénk fel egy bútort, akkor számíthatunk a segítségére.

A termék egy nagyon könnyen tisztítható HEPA szűrőt, és a beépített portartályt rejt, melyek nagyon könnyen karbantarthatóak, így otthonának baktérium-mentességet biztosítanak. A mechanikus szabályozó segítségével könnyen beállítható az optimális szívóteljesítmény a porszívozandó felületnek megfelően. Egyszerűen összeszerelhető, könnyű termék, forgatható első kerekekkel (360 fokban a könnyű mozgékonyság érdekében). A kábel hosszát is könnyű beállítani az automatikus kábeladagolónak hála. A 82 decibeles zajszint biztosítja a viszonylag csendes működését.

Paraméterek

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém

Felület típusa

Felület típusa Kárpit

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsák nélküli

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Parkettára, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa HEPA szűrő, Mosható szűrő

Teljesítmény

Teljesítmény 1 000 W

Zaj

Zajszint 82 dB

Méret & súly

Szélesség 24 cm
Magasság 28 cm
Mélység 36 cm
Tömeg 5 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  GALVB003
Termékszám:  8592417046075

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05