Oldal frissítése

GALAXY Bergner BG-8406-MBB

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

GALAXY Bergner BG-8406-MBB

Minőségi teflon serpenyőt keresel, amely megkönnyíti kedvenc ételeid elkészítését? Válaszd az egyedi Galaxy serpenyőt a Bergnertől. Próbáld ki milyen egészségesebben főzni a legkevesebb mennyiségű zsiradék felhasználásával. Külső megjelenésére a modern letisztult dizájn jellemző Rendkívül ellenálló, tapadásmentes bevonattal rendelkezik. Egyezerűen karbantartható, könnyen tisztítható.

Legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű teflon serpenyőben a főzés egyszerűbb és egészségesebb. Karbantartása egyszerű
  • Speciális felülete rendkívül tartós, megakadályozza a kopást
  • Praktikus műanyag nyéllel rendelkezik

Kiválóan megalkotott, márvány bevonattal ellátott

Préselt alumíniumból készült, különleges márvány bevonattal ellátott egyedi serpenyő. Ezen anyagok extrém kombinációja biztosítja a serpenyő magas fokú ellenállóképességét a kopással és a deformációval szemben. Mindennapi használatra kiválóan alkalmas. Átmérője 24cm. Magasabb pereme biztosítja, hogy nem foglal felesleges helyet a főzőlapon.

A minőség és a praktikum fontossága

A serpenyő kialakítása egyenletes hővezetést, biztosít, ez mindig garantálja a tökéletes eredményt sütés közben. Műanyag nyéllel rendelkezik, amely maximális kényelmet nyújt a főzés során.

 

Paraméterek

Típus

Típus Klasszikus
Kód:  BERNP001
Kiterjesztett garancia: +36 hónap
Termékszám:  BG-8406-MBB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15