Oldal frissítése

Galaxy AVS készülék Brainy

226 790 Ft

Galaxy AVS készülék Brainy

A Galaxy Brainy egy AVS készülék, amely egyedi kialakításával tűnik ki. Stimuláló szemüvegből és fejhallgatóból áll, és egy mobiltelefonra letöltött mobilalkalmazással vezérelhető, amelyen keresztül programokat választhatsz ki és funkciókat állíthatsz be. 83 program közül választhatsz, emellett fénystimulációt, az úgynevezett nyitott Ganzfeldet is alkalmazhatod. Hatására megváltozik a tudatállapot. A Galaxy Brainy AVS az iOS 9.3.2 vagy újabb verziójával használható, és kompatibilis az iPhone 4S vagy újabb iPhone 4S, az iPod Touch 5. generációs vagy újabb, valamint az iPad 3 vagy újabb készülékekkel. Az Android felhasználóknak a 10.0-s vagy újabb verziót kell telepíteni.

A Galaxy Brainy AVS készülék legfontosabb jellemzői

  • Egyedi AVS eszköz
  • Stimuláló szemüvegből és fejhallgatóból áll.
  • Mobilalkalmazáson keresztül vezérelhető
  • Ún. nyitott Ganzfeld fénystimulációt használ, amely tudatállapot-változást idéz elő
  • Az AVS Galaxy Brainy iOS és Android rendszerrel is használható
  • Összesen 83 programot kínál különböző kategóriákban
  • A programok ritmikus hangokat tartalmaznak hangstimulációként
  • Lehetővé teszi továbbá, hogy természetes hangokat válassz, vagy a programot a telefonodról származó zenével kombináld
  • Szín: fekete

A Galaxy Brainy összesen 83 programot kínál

A Galaxy Brainy összesen 83 programot kínál. Ezek hangstimulációként ritmikus hangokat tartalmaznak, de ezeket elnémíthatod, és választhatsz természetes hangokat, vagy bármilyen zenét csatlakoztathatsz a programhoz mobiltelefonodról. A programok között megtalálod a pihenés, alvás, tanulás, energia, meditáció és depresszió kategóriákat. A másodlagos kategóriákon belül választhatod kreativitás, szórakozás, testmozgás, izomfájdalom, mély regenerálódás, immunitás, testenergia, ingerlékenység, sport, vizualizáció, önismeret, hiperaktivitás gyermekeknél, sportolás előtti, ADHD és speciális programokat. A Galaxy Brainy egy igazán egyedülálló AVS készülék.



Kód:  GALPW124
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594191680124

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20