Oldal frissítése

Gaggia New Classic Plus BLUE

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Gaggia New Classic Plus BLUE

Egy finom reggeli kávéért felesleges kávézóba futnod. Ez a manuális kávéfőző mennyei presszókávét készít. Az ideális Gaggia New Classic Plus BLUE egy 1200 W teljesítményű karos presszófőző gép, amely pár perc alatt készít a válogatott minőségű kávéból egy jellegzetes illatú eszpresszót. A kiváló kávé 15 bar nyomás alatt születik meg a kávészemek aromájának kinyerésével. Akár a saját otthonodban is élvezheted a kávéházak minőségi presszóját. Ha te is tejhabbal szereted a kávét, akkor isteníteni fogod a karos kávéfőző tejhabosító funkcióját, amely gőzfúvókái által gazdag tejhabot készít a mocaccínódhoz. Nos, nem szabad megfeledkeznünk a berendezés méretéről sem, mely 24 × 23 × 38 cm. Teljes súlya: 7,2 kg. A modern Gaggia márkájú kávéfőző egyidejűleg két kávét is készít, mivel víztartályának kapacitása 2,1 l. Kék színe kihangsúlyozza egyedi formáját. A berendezés alapanyaga pedig minőségi rozsdamentes acél.

Gaggia New Classic Plus BLUE karos presszófőző fő tulajdonságai

  • A minőségi Gaggia márkájú karos kávéfőzőgép kiváló kávét készít
  • A gőzfúvókák segítségével felhabosítja és felmelegíti a tejet
  • Passzív pohár és csészemelegítő
  • Max. nyomás: 15 bar
  • Gaggia karos kávéfőző víztartályának max. űrtartalma: 2,1 l
  • Maximális teljesítménye: 1200 W

Gaggia New Classic Plus BLUE karos kávéfőzőgép csodás hasznos funkciói

Az ismert Gaggia gyártó minden kis részletre gondolt, hogy a reggeli rituáléd igazán tökéletes lehessen. A berendezést felszerelték egy beépített csészemelegítővel, mely állandóan kellemes hőmérsékleten tartja az üres csészéket. Kikerülve azt, hogy a frissen készített tejeskávéd kihűljön a hideg pohár miatt. A híres Gaggia karos kávéfőzőjével gyorsan és egyszerűen készíthetsz cappuccinót vagy tejeskávét.

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel 1 200 W
Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 2,1 l
Anyag Rozsdamentes acél

Felszerelés

Italkészítés Csészemelegítés
Tejadagolás módja Gőzfúvóka, Tejes megoldás nélkül

Méret & súly

Mélység 24 cm
Szélesség 23 cm
Magasság 38 cm
Tömeg 7,2 kg

Szín

Szín Kék
Kód:  GAGPK887
Termékszám:  886948015010

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20