Oldal frissítése

GaGa's Pelenka Pelenkázó alátét Tappancs

4,5 2 értékelés
4 890 Ft

GaGa's Pelenka Pelenkázó alátét Tappancs

A gyermekek gondozása tervezést és minden részletre való odafigyelést igényel. Útközben vagy a bevásárlóközpontban nehéz kényelmes helyet találni a baba bepelenkázásához. A nagyszerű GaGa's pelenkázó alátét gondoskodik arról, hogy egyszerű legyen a pelenkacsere, még ha nem is vagytok otthon. Nem kell aggódnod a karbantartása miatt, anyagának hála, csak be kell tenned a mosógépbe, így az ismételt használat nem jelent problémát. A bájos állatok minta vidám, amely lefoglalja a babát pelenkázás közben. Hason fekvéskor pedig arra ösztönözheti, hogy felemelje a fejét.

Pelenkázó alátét GaGa's Pelenka Pelenkázó alátét Tappancs ...

A nagyszerű GaGa's Pelenka Pelenkázó alátét Tappancs termék legfontosabb jellemzői

  • Az utazáshoz használható GaGa's pelenkázó alátét segítségével egyszerűbb lesz a pelenkacsere még akkor is, ha úton vagytok
  • Ez az alátét a mosógépben is kimosható anyagból készült
  • A puha kialakításnak köszönhetően kemény felületen is remekül használható
  • Motívuma állatok

A pelenka kicserélése is legyen gyerekjáték

Az első néhány napban az újszülött pelenkájának a cseréje komoly kihívást jelenthet az elsőgyerekes szülők számára. A nagyszerű GaGa's pelenkázó alátét sokkal könnyebbé teszi ezt a nehéz tevékenységet. Ennek az alátétnek a puha kivitelezése alkalmassá teszi a sima felületeken, például komódon vagy pelenkázóasztalon való használatra.

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Utazó, Puha

Típus

Típus Anyag (mosható)

Megjelenés

Minta Állatok
Kód:  BABY18112
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8594197441712

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05