Oldal frissítése

GABRIELA SABATINI Miss Gabriela EdT

3,5 2 értékelés
Leárazás -10 %
4 090 Ft 4 590 Ft

GABRIELA SABATINI Miss Gabriela EdT

Ha szereted a kellemes női illatokat, akkor biztosan tetszeni fog a népszerű Gabriela Sabatini eau de toilette. A bájos Gabriela Sabatini női eau de toilette használatával készen állhatsz a rád váró kihívásokra. A virágos jegyek meghódítják a férfiakat, a finom érintése a nőkhöz illik, a friss illat pedig mindenkit elvarázsol. Az illat minden romantikus lelkű ember szívét megnyitja, szerelmet, szenvedélyt és vágyat ébreszt bennük. Édes gyümölcsös illatával forró, napsütéses napokra repít és felejthetetlen pillanatokat élhetsz át. A sportolni vágyóknak kiválóan megfelel, de munkában is ideális. Vetkőzd le a gátlásaidat a megkapó Gabriela Sabatini eau de toilette-tel, amely a személyiséged fontos része lesz.

A kiváló GABRIELA SABATINI Miss Gabriela EdT fontos jellemzői

  • A felkapott Gabriela Sabatini eau de Toilette kellemes női tónusokat foglal magába
  • Az uralkodó illatfajta a domináns virágos tónusok keveréke
  • A fő összetevő kiváló kiegészítője a másodlagos, gyümölcsös illatjegyek kombinációja
  • Hagyd, hogy magával ragadjon a népszerű Gabriela Sabatini eau de toilette illat, amelynek származási helye Argentin
  • Ezzel az illattal elragadó leszel bármilyen alkalomból

A méltán híres Gabriela Sabatini eau de toilette elragadó illattal büszkélkedhet

Élj át rendkívüli pillanatokat a hétköznapok során a népszerű Gabriela Sabatini eau de toliette illatával. A hangsúlyos virágos elsődleges illatfajta és a kiemelkedő gyümölcsös másodlagos illatfajta azonnal lenyűgöznek gondosan válogatott összetevőikkel. Származási helye Argentin. Az itt készített Gabriela Sabatini eau de toilette energiát és érzékiséget rejt magában, amelyet bármikor megoszt veled. Az eau de toilette alkalmas mindennapi használatra, de különleges eseményeken is jó benyomást kelt. Elkísérhet Téged az első randira, egy baráti partira vagy egy üzleti megbeszélésre.

Kód:  KPFC3686nad
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  KPFC3686nad

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20