Oldal frissítése

G3FERRARI G20056 Pasta OK

5 2 értékelés
59 490 Ft

G3FERRARI G20056 Pasta OK

A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép nélkülözhetetlen segítséggé válik a konyhában és nem csak a sütés közben. A robotgép nagy méretű, 5,2 literes keverőedénye prémium minőségű rozsdamentes acélból készült. A forgógomb segítségével a G3FERRARI G20056 Pasta OK használata teljesen intuitív, ezzel választhatod ki a 8 előre beállított sebesség egyikét. Továbbá a rendelkezésedre áll még a praktikus TURBO funkció is, amely azonnal maximum teljesítményszintre emeli a készülék sebességét. A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép bolygókeverő módszert alkalmaz, ez gondoskodik minden nyersanyag valóban tökéletes elkeveréséről. Kiegészítői között megtalálható a habverő és a dagasztóhorog is, utóbbi segítségével még a nehezebb tésztákat is összedolgozhatod. Fehér színével remekül illik minden belső térbe. A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép megvásárlásával garantáltan nem döntesz rosszul!


A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép legfőbb jellemzői

  • Multifunkcionális segítőtárs az otthonodban
  • A robotgép bolygókeverő módszert alkalmaz
  • Nagy, 5,2 literes tartálya kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Habverő, keverő és dagasztó
  • A G3FERRARI G20056 Pasta OK játszi könnyedséggel dolgoz össze akár 2,4 kg tésztát
  • Praktikus csúszásgátló lábakkal
  • Minden tartozék nagyon egyszerűen és gyorsan rögzíthető a robotgéphez
  • A készülék megakadályozza a robotgép véletlen elindítását a biztonságod érdekében
  • 6 sebességbeállítás és TURBO funkció kapcsolja a robotgépet maximális teljesítményszintre
  • Alumínium fej a habveréshez és keveréshez a finomabb tésztákhoz
  • A dagasztóhorog biztosítja a nehezebb és keményebb tészta tökéletes feldolgozását

Multifunkciós segítőtárs az otthonodban

A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép Téged is lenyűgöz nagy méretű, 5,2 literes rozsdamentes acél edényével, amely praktikus fedéllel teszi lehetővé a további hozzávalók adagolását. A készülék bolygókeverő rendszerrel dolgozik, ezáltal páratlanul dolgozza össze a hozzávalókat. A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép játszi könnyedséggel kever el akár 2,4 kg tésztát. A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgépnek még az sem jelent problémát, ha sűrűbb, nehezebb tésztát szeretnél összedolgozni, megbirkózik a kekszek és torták tésztájával illetve a tésztakészítéssel is.

G3FERRARI G20056 Pasta OK teljes stabilitással

Praktikus csúszásmentes lábaival valóban stabil a készülék használata. A biztonságodról egy olyan funkció gondoskodik, amely megakadályozza a G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép véletlen elindulását. Minden kiegészítő könnyedén és gyorsan rögzíthető a készülékhez egy egyszerű bepattintással.

Robot G3FERRARI G20056 Pasta OK könnyű használattal

A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép használata egyszerű a forgógombbal, ahol 8 elérhető keverési sebesség közül választhatsz. Tovább a rendelkezésedre áll a praktikus TURBO funkció is, amely azonnal a maximum teljesítményszintre növeli a G3FERRARI konyhai robotgép sebességét.

Keverő és habverő fejjel

A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép tartozéka továbbá a praktikus alumínium habverő is, amellyel lenyűgözően légies és puha, finom keveréket készíthetsz. A habverő rozsdamentes acélból készült.

Dagasztóhorog kiváló minőségű alumíniumból

A G3FERRARI G20056 Pasta OK konyhai robotgép készletében megtalálható a kitűnő dagasztóhorog is, ez biztosítja a sűrűbb és nehezebb tészta kifogástalan eldolgozását. Pontosan ezért a készülék könnyedén birkózik meg a kelesztett tésztával is. Ideális a kenyér- vagy a pizzatészta dagasztására is.


Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország

Tartozékok

Tartozékok Keverőszár, Dagasztószár, Átlátszó tálfedő, Habverő kar
Keverőtál űrtartalma 5,2 l

Tulajdonságok

Teljesítmény 1 300 W
Keverés típusa Bolygóműves
Sebességfokozatok 8
Funkciók Habverés, Keverés, Dagasztás
Tulajdonságok PULSE (Turbo) gomb

Anyag

Belső áttétel anyaga Fém

Méret & súly

Mélység 20 cm
Szélesség 37 cm
Magasság 34,5 cm
Tömeg 6,5 kg

Szín

Szín Fehér
Kód:  G3FKR005
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  G20056

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20